fbpx
Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Obiective + Obiceiuri = Rezultate

Obiective + Obiceiuri = Rezultate

  • Conținut testat și validat de

O ecuație frumoasă care poate transforma cu adevărat viața unui om.

Pentru că, atunci când viziunea se întâlnește cu acțiunea, rezultatele apar la momentul potrivit.

Nu am întâlnit până acum om care să aibă claritate referitoare la ce vrea, care să facă ceea ce este de făcut și să nu obțină rezultate.

Unii spun că rezultatele apar greu sau târziu. Personal cred că apar atunci când e momentul potrivit. Acesta e motivul pentru care îi îndemn pe oameni să își stabilească o țintă, să aibă claritate în ce privește rezultatul dorit și apoi să își îndrepte atenția în Aici și Acum, adică în momentul prezent, unde se întâmplă totul.

Pentru că viața trăită în viitor este reverie, cea trăită în trecut este amintire, iar cea trăită în prezent este bucurie. Chiar dacă această bucurie nu își face de la bun început apariția best online mobile casinos. Pentru că și bucuria este un obicei. Să te bucuri de fiecare clipă din viața ta nu e de ici, de colea. Și acest obicei de a te bucura în fiecare clipă se instalează treptat, pe măsură ce renunți la vechile obiceiuri de nemulțumire, lipsă de recunoștință, tristețe etc.

Și-atunci: stabilește-ți Obiectivele. Adună-le cu Obiceiurile constructive care te ajută să împlinești obiectivele. Și pregătește-te să culegi Rezultatele. Vor veni negreșit atunci când e momentul să vină. Spor!