Cărți și CD-uri

Obiective și Obiceiuri

Cartea „Obiective și Obiceiuri” prezintă 10 + 1 idei despre cum instalezi obiceiuri constructive prin care atingi obiective sănătoase și obții rezultate de durată.

Ideea centrală a cărții este „Obiectivul este rezultatul obiceiului”. Pentru că fiecare obiectiv pe care dorim să îl atingem în viitor este rezultatul obiceiurilor pe care le rulăm în prezent. Și pentru că „jocul” nu mai e la nivel de obiective, ci la nivel de obiceiuri. Nu mai e la nivel de ce vreau să fie, ci la nivel de ce fac acum, aici, în prezent.

De ce? Pentru că:

  • Obiectivele îți arată încotro să mergi. Obiceiurile îți arată pe unde să calci.
  • Obiectivul este o proiecție. Obiceiul este o certitudine.
  • Ești la fel de bun ca practica ta!

 

 

 

Viața merită trăită!

Cartea “Viața merită trăită!” este un ghid pentru viață prin care aduci mai multă claritate în ce privește cine alegi SĂ FIISĂ FACI și SĂ AI în viața ta! Prin intermediul întrebărilor, reamintirilor și exercițiilor propuse în acest ghid, ai posibilitatea să descoperi ce vrei cu adevărat să obții în următoarele arii ale vieții tale:

  • Sănătate • Financiar • Carieră • Relații • Spiritual • Dezvoltare personală • Familie

Ghidul cuprinde un număr de 42 de reamintiri despre viață structurate pe 5 capitole:

Alegerile mele – Cum fac, de fapt, alegerile în viață?

Aspectele vieții mele – Care sunt aspectele esențiale ale vieții mele?

Obiectivele mele – Ce obiective îmi stabilesc în viață?

Misiunea și valorile mele – Ce fac în fiecare zi pentru a fi împlinit?

Reamintiri finale – Clarificări necesare

Îți recomand din toată inima să citești întâi cele 42 de reamintiri și apoi să completezi exercițiile care se potrivesc etapei de viață prin care treci în prezent. În același timp, îți identifici misiunea în viață și valorile / principiile pe care merită să le respecți pentru a avea o viață împlinită.

 

Gânduri primite (și trimise mai departe)

Cartea „Gânduri primite (și trimise mai departe)” vorbește despre ea prin titlu. Gânduri primite și trimise mai departe. Gânduri primite de mai mulți ani, cu intermitenţă. Primite în clipe de linişte şi în clipe de agitaţie. Primite acasă şi pe stradă. Scrise pe foiţe de hârtie sau înregistrate în telefon ca să le țin minte. Şi apoi transcrise în această carte.

Este posibil ca o parte din aceste gânduri să aibă semnificaţie pentru tine. La fel cum este posibil ca o parte din ele să nu aibă acum semnificaţie pentru tine. Indiferent cum este, tu decizi ce poţi lua din ele pentru tine. Au fost primite și date mai departe. Citeşte aceste gânduri în linişte şi reflectează la ceea ce citeşti ca să poţi simţi astfel semnificaţia potrivită ţie. Nu există o semnificaţie bună sau mai puţin bună. Există doar semnificaţia potrivită ţie.

 

 

 

 

16 Obiceiuri care garantează rezultate

Obiectivul este rezultatul obiceiului! Fiecare obiectiv pe care l-ai stabilit în viitor se atinge prin obiceiurile pe care le rulezi în prezent, în fiecare clipă de aici și acum.

Cele două CD-uri audio incluse în pachet sunt rezultatul unui interviu cu colegul meu de breaslă Andy Szekely (mulțumesc Andy!).

Ascultând CD-urile sau consultând booklet-ul cu transcrierea interviului ai ocazia să afli și să pui în acțiune informații utile despre mecanica obiectivelor și a obiceiurilor. Adică despre modul în care instalezi obiceiuri constructive care te ajută să atingi obiectivele stabilite.

Pentru că Performanţa nu este dată de ceea ce vrei / îţi place / poți/ crezi că poţi să faci, ci de ceea ce faci zi de zi.