Prima pagină » Cum poți instala obiceiurile pe care le vrei de multă vreme și nu-ți iese (încă)? – O Idee de la Romeo

Cum poți instala obiceiurile pe care le vrei de multă vreme și nu-ți iese (încă)? – O Idee de la Romeo

 

 

CUM POȚI INSTALA OBICEIURILE PE CARE LE VREI DE MULTĂ VREME ȘI NU-ȚI IESE (ÎNCĂ)?*

 

Vrei să slăbești și nu-ți iese, indiferent ce faci? 
Vrei să faci sport și n-ai niciun chef?
Vrei să mănânci mai sănătos și te atrage în continuare „cealaltă mâncare”?
Vrei să ai relații frumoase cu cei din familie, dar parcă trăiești din război în război?
Vrei să bei mai multă apă și nu poți?
Și vrei să ai o Viață faină, dar parcă totul e aiurea?
Vrei să ai mai mult timp liber, dar nu știi cum se face de ești tot timpul ocupat/ă?
Vrei să ai mai mulți bani disponibili, să faci ce vrei cu ei, dar ți se risipesc printre degete?
Vrei să citești mai mult, cumperi cărți, dar nu le citești?
Vrei să te odihnești mai mult, dar nu-ți iese și ești mai tot timpul obosit/ă?

 

Da, știu, probabil că te întrebi dacă nu cumva te invit la un curs de grădinărit, luând în calcul fotografia de mai sus. 😊

 

Nu chiar… ci te invit la o oră de introspecție interioară, de „săpături” și „amenajări interioare” ce te ajută să instalezi obiceiurile pe care le vrei de multă vreme și nu-ți iese (încă).

 

Pentru că, așa cum e necesar să sapi în pământ pentru a crește plantele tale preferate, așa e necesar să „sapi” în interiorul tău pentru a instala obiceiurile pe care le dorești.

 

Te invit să petrecem o oră JOI, 10 IUNIE, de la 18.00 la 19.00, ca să afli ce poți face. Pentru că știu exact, din experiența mea și a oamenilor cu care lucrez în coaching și terapie, cum poți instala exact acele obiceiuri pe care le vrei, dar crezi că nu le poți instala sau nu ai chef sau nu te simți motivat/ă sau ți-e lene sau mai știu eu câte alte motive de acest gen.

 

De ce o oră și nu zece?

 

Pentru că o oră este de ajuns pentru a ajunge la „rădăcina” lucrurilor, la acea motivație care te poate determina să acționezi pentru instalarea obiceiului dorit. Restul ține de ceea ce faci tu din momentul în care te hotărăști cu adevărat să instalezi obiceiul respectiv.

 

Ți se pare prea frumos ca să fie adevărat? Știu, pare de vis! Dar este un vis ancorat foarte puternic în realitate. Și nu e necesar să mă crezi pe cuvânt! Experimentează fără niciun risc!*

 

JOI, 10 IUNIE, de la 18.00 la 19.00, avem o oră la dispoziție pentru a trece împreună printr-un proces în care faci în interiorul tău acea conexiune necesară între obiceiurile pe care vrei să le instalezi și capacitatea ta de a le instala.

 

 

Cu alte cuvinte, într-o oră poți crea în interiorul minții tale arhitectura potrivită pentru a instala obiceiul pe care, poate, vrei de muuuuuuultă vreme să-l instalezi și nu-ți iese!

 

Evită să disperi! 😊 Nu e un proces care o să te „scoată din minți”, ci e un proces care o să te conecteze cu adevăratele tale motivații pentru care vrei să instalezi anumite obiceiuri în Viața ta.

 

Pentru că, așa cum obișnuiesc să spun în cartea „Obiective și Obiceiuri”, motivul pentru care vrei să atingi un obiectiv sau să instalezi un obicei este mai important decât obiectivul sau obiceiul în sine.

 

 

Ce obții după o oră, JOI, 10 IUNIE, de la 18.00 la 19.00?

OBICEIUL pe care vrei să-l instalezi cu adevărat, dar nu ai reușit (încă). Uneori vrem să instalăm un obicei anume și, după o analiză mai atentă, ajungem să dorim cu adevărat obiceiul respectiv sau îl dăm la o parte și alegem un alt obicei;

MOTIVUL pentru care vrei să instalezi acel obicei. Repet: motivul pentru care vrei să atingi un obiectiv sau să instalezi un obicei este mai important decât obiectivul sau obiceiul în sine;

PROCESUL prin care poți apoi, singur sau singură, să faci același lucru și cu alte obiceiuri din Viața ta. Ceea ce, trebuie să recunoști, e o treabă! 😊

 

Te invit să vii la întâlnire cu un obicei pe care dorești să-l instalezi în Viața ta, dar nu l-ai instalat încă, din varii motive. Acel obicei va fi „materialul tău de lucru” pentru trecerea prin acest proces.

 

Participarea la întâlnire costa inițial 90 de lei, TVA inclus. Datorită faptului că majoritatea persoanelor care s-au înscris la eveniment au mai fost pe la cursurile mele și au beneficiat de o reducere, am hotărât ca participarea la întâlnire să fie 50 de lei, TVA inclus, pentru toți participanții. Plata se face pe baza facturii emise după înscrierea la eveniment.

 

*Cred atât de mult în acest proces pe care îl desfășor cu mine și cu oamenii cu care lucrez în coaching și terapie, încât îți fac următoarea invitație: dacă după curs consideri că procesul nu a adus valoare pentru tine, îți returnez integral suma plătită. Fără niciun stres și fără explicații.

 

Cursul se desfășoară online, pe platforma Zoom. Link-ul de acces va fi transmis participanților JOI, 10 IUNIE, ora 10.00.

 

Mulțumesc!

 

Dacă simți că acest curs este și pentru alte persoane din jurul tău care vor să instaleze obiceiuri productive, dar nu le iese (încă), trimite-le, te rog, acest mesaj! Mulțumesc!