Tabăra despre orice

contează pentru tine

31 iulie – 05 august 2023
Pensiunea Sibiel, Sibiel, Sibiu

 

Când creezi o tabără în parteneriat cu Nicoleta și cu Ruxandra, poate fi, cu adevărat, o tabără despre orice. Pentru că, împreună – Nicoleta, Ruxandra și Romeo -, putem aborda orice subiect care contează pentru tine și pentru Viața ta.

E o declarație îndrăzneață? Este! Și este o declarație pe care ne-o asumăm ca grup (un întreg e mai mult decât suma părților), pentru că știm ce putem și ce nu. Și suntem integri, onești și sinceri cu noi înșine și cu oamenii cu care lucrăm. Pentru că lucrăm pentru Binele nostru Suprem, al tuturor.

Mai mult! Acum peste 10 ani am discutat cu Nicoleta despre crearea unei tabere. Și de 3 ani de zile discut cu Ruxandra despre crearea unei tabere. Și ce poate fi bucurie mai mare decât să pot crea o tabără împreună cu Nicoleta și Ruxandra?!?! O tabără despre ce? Despre orice! 😊

 

Nicoleta este Maestra care m-a inițiat în trei sisteme Reiki: Usui Reiki, Karuna Reiki și Gendai Reiki. Și tot Nicoleta este cea care m-a învățat să lucrez cu intuiția și cu energia personală. Dacă ai fost pe la cursurile mele sau ai lucrat cu mine în coaching sau terapie, m-ai auzit mult vorbind despre ea și despre ce am învățat de la ea. Pentru că m-a ajutat mult în această Viață și îi sunt recunoscător pentru aceasta. Și pentru că, așa cum spune Nicoleta, „sunt pasionată de încercarea de a da sens propriei experiențe și în căutarea unor răspunsuri valabile pentru cât mai mulți dintre noi. Cred că ceea ce pot învăța astăzi este mai important decât ceea ce știu deja”.

Ruxandra este… Ruxandra! 😊 Recunosc, foarte rar întâlnesc o persoană cu atâta calm și înțelegere și compasiune pentru existența umană pe această planetă! Sau poate că nu „mă plimb” eu pe unde trebuie. 😊 Am avut multe discuții cu Ruxandra de-a lungul timpului , discuții în care uneori a fost ea coach și terapeut pentru mine și discuții în care eu am fost coach și terapeut pentru ea. Uneori nici nu știu ce am fost unul pentru celălalt, atât de mult ne-am susținut în situații provocatoare. Etichetele mai puțin contează! Important este că putem lucra în această tabără împreună, pentru Binele nostru Suprem, al tuturor.

Iar subsemnatul, Romeo, sunt Dezvoltator de Oameni (Maestru Reiki, trainer, coach, terapeut, public speaker şi autor) dedicat lucrului cu oameni și companii care doresc să obțină rezultate sănătoase pe termen lung.

Mă definește compasiunea pragmatică: te înțeleg, mă înțeleg și hai să vedem ce putem face pentru a ne fi mai bine nouă, tuturor. Pentru că acțiunea este mai bună!

Sunt fondatorul proiectul pentru liceeni „PASIUNE + ACȚIUNE = REZULTATE”, proiect prin care încurajăm liceeni din toată țara să-și descopere pasiunile și să le monetizeze. Proiectul se desfășoară prin intermediul Asociației „Dăruiește pentru Educație!”.

Misiunea mea: răspândesc Cunoaștere și Lumină în lume, pentru Binele nostru Suprem.

Ce lucrăm în tabără?

Cum spuneam și la început, orice contează pentru tine! Totuși, cu un minim de structură din partea noastră. Adică, vom lucra împreună pe cele 3 elemente care definesc Viața noastră aici, pe Pământ:

CORP – Ce poți face pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate?Nicoleta va aborda acest subiect din perspectiva omului care crede că să previi e mai bine decât să vindeci și caută un fir roșu (doza minimă necesară) într-o mare de studii / informații și false informații disponibile în prezent.

MINTE – Igiena mințiiRuxandra se pricepe foarte bine la tipare mentale și dialoguri interioare ce ne duc în zone care nu ne ajută, ci mai mult ne încurcă și ne dau bătăi de cap.

SUFLET – Cum abordează sufletul Viața, aici, pe Pământ? – Și Nicoleta, și Ruxandra se pricep foarte bine să abordeze acest subiect, dar Romeo a devenit responsabil de acest subiect 😊. Acesta este și motivul pentru care Nicoleta și Ruxandra vor fi alături de mine în tabără, când voi discuta cu participanții despre această parte mult analizată și încă insuficient clarificată a ființei noastre.

Bineînțeles, toți vom interveni în cele 3 arii propuse pentru tabără, dar fiecare dintre noi este responsabil pentru o arie anume.

Mai mult! Ca și abordări suplimentare, avem așa:

Nicoleta – Rezolvare de probleme – Cu alte cuvinte, cum formulezi o problemă și cum lucrezi cu intuiția;

Ruxandra – Conștiență relațională – Cum să te adaptezi relațiilor care sunt inevitabile în această lume în care trăim;

Romeo – Perspective despre Viață – Abordarea pragmatică din perspectiva sufletului care experimentează Viața aici, pe Pământ.

Pentru ca „orice” să fie „orice contează pentru tine”, venim cu o invitație către tine: după înscriere, te rugăm să ne trimiți răspunsurile la următoarele două întrebări:

Care este, pentru tine, principala temă de interes din cele trei menționate – CORP, MINTE și SUFLET?

Care sunt 3 întrebări bune la care dorești să primești răspuns în timpul taberei?

Răspunsurile la aceste două întrebări ne ajută să personalizăm experiența acestei tabere pentru fiecare participant/ă în parte. Ceea ce este o treabă! 😊

Când și unde se desfășoară tabăra?

31 iulie – 05 august 2023, de luni până sâmbătă, la Pensiunea Sibiel, localitatea Sibiel, județul Sibiu

 

Câți participanți vor fi în tabără?

Aproximativ 30 de persoane. Astfel, avem suficiente întrebări pentru 5 zile și creăm o experiență memorabilă pentru fiecare participant/ă.

 

Care este programul taberei?

Începem la ora 15.00 în prima zi și terminăm la ora 14.00 în ultima zi. În celelalte zile, programul este 07.30 – 22.00.

Nicoleta coordonează sesiunile de Qigong de dimineață și sesiunile de meditație de seară.

 

Ce altceva mai este important să știu?

Uite 3 aspecte importante:

Vino cu deschidere față de tine și față de răspunsurile pe care le vei primi la întrebările tale! Deschiderea este esențială în procesul de conștientizare, înțelegere și acțiune cu rezultate.

Vei primi la începutul taberei un caiet personalizat în care îți vei nota ceea ce consideri necesar, util și relevant pentru tine. Acela va fi suportul tău de curs, creat de tine, pentru tine.

Pleacă din tabără, la final, cu dorința de a pune în practică răspunsurile pe care le primești la întrebările tale și la întrebările celorlalți, întrebări care contează pentru tine! Tabăra este importantă și e foarte important ce faci după tabără.

 

Cât costă?

4.900 de lei, TVA inclus. Onorariul include:

Cazare în camere duble (dacă vrei să stai singur/ă, plătești în plus 110 lei pe noapte de cazare);
3 mese pe zi – mic dejun, prânz și cină;
2 coffee break-uri;
Caiet personalizat, creat special pentru acest proiect. Prin intermediul acestui caiet îți creezi propriul tău suport de curs;
Expertiza Nicoletei, Ruxandrei și a lui Romeo și
O surpriză din partea noastră 😊

Cum pot plăti?

Prin transfer bancar, pe baza facturii emise de Romeo.

Pentru a-ți rezerva locul în tabără, este necesară plata unei prime tranșe de 500 de lei. După confirmarea plății, ai locul asigurat în tabără.

Apoi, sunt posibile cel puțin două modalități de plată:

Integral, până la 31 decembrie 2022, cu o reducere de 15% – adică 735 lei -, sau cu direcționarea reducerii către proiectul „Dăruiește pentru Educație!”. Ai, astfel, ocazia să comunici mai eficient și să încurajezi o clasă de liceeni să-și descopere pasiunile și să le monetizeze.

Sau în 3 tranșe, astfel – două de 1.400 lei și una de 1.600 lei -, la interval de 3 luni între ele.

Pentru orice detalii suplimentare, mă poți contacta la romeo@romeocretu.ro sau la 0723 247 091.

Te așteptăm cu drag în tabără, să formulăm împreună întrebări și să răspundem împreună la întrebări despre orice contează pentru noi!

Va fi o tabără diferită de tot ceea ce ai mai experimentat până acum. Plină de întrebări și răspunsuri care contează pentru tine! 😊 Dar nu ne crede pe cuvânt! Experimentează și vezi cum este pentru tine!