fbpx
Sari la conținut

Despre mine

Foto Romeo 2022 2

 

Sunt Dezvoltator de Oameni trainer, coach, public speaker, Maestru Reiki, autor – și fondatorul proiectului pentru liceeni PASIUNE ÎN ACȚIUNE.

Misiunea mea este aceasta:

Încurajez oamenii să-și trăiască Viața frumos, cu PASIUNE și cu PASIUNI, pentru binele lor și a celor din jurul lor.

 

De ce? Pentru că:

Este posibil acest lucru în această lume;

PASIUNEA te ajută să treci mai ușor peste provocările vieții;

Atunci când faci cu pasiune ceea ce faci generezi satisfacție și împlinire în Viața ta;

PASIUNILE te ajută să treci mai ușor prin stările de apatie, nepăsare și indiferență prin care toți oamenii trec din când în când și

Atunci când le descoperi și câștigi bani din pasiunile tale, trăiești o Viață cu sens, cu semnificație.

Sunt dedicat lucrului cu oameni care aleg să se cunoască pe sine și companii care vor să obțină rezultate sănătoase pe termen lung.

Sunt alături de oameni și companii de peste 25 de ani.

Trainer: Ca trainer certificat CNFPA dezvolt și susțin programe interactive de training pentru mii de adulți și liceeni în fiecare an.

Coach acreditat EuCF și ANC: Ofer suport în atingerea obiectivelor și gestionarea provocărilor personale și profesionale pentru zeci de oameni pe an.

Public Speaker: Creez și susțin discursuri inspiraționale pentru audiențe cuprinse între 50 și sute de participanți.

Maestru Reiki în sistemele Usui, Karuna Reiki și Gendai Reiki.

Autor: Am publicat în anul 2001 primul studiu din România în domeniul motivației. Am continuat apoi cu două cărți: „Viața merită trăită!” și „Gânduri primite și trimise mai departe”. În 2017 am scris cartea „Obiective și Obiceiuri”, în 2020 „Schimbă-ți convingerile care nu te (mai) ajută!”, iar în 2022 „Plan de Zbor pentru liceeni”, o carte despre cum poți să-ți descoperi și să câștigi bani din pasiunile tale.

Colaborări: În perioada 2000 – 2018 am fost profesor colaborator în cadrul Universității București – Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, master Comunicare și managementul resurselor umane. Din 2018 m-am îndreptat spre liceeni cu proiectul PASIUNE ÎN ACȚIUNE.