Prima pagină » Despre mine

Despre mine

În lucrul cu oameni și companii joc mai multe roluri complementare, în funcție de context: trainer, coach, public speaker, Maestru Reiki, autor și colaborator pe diverse proiecte. Toate aceste roluri le-am construit cu perseverență în cei peste 25 de ani de experiență.

 

Trainer: Ca trainer certificat CNFPA dezvolt și susțin programe interactive de training pentru mii de adulți și liceeni în fiecare an. Proiectul meu de suflet este „Dăruiește pentru Educație!”.

 

Coach acreditat EuCF și ANC: Ofer suport în atingerea obiectivelor și gestionarea provocărilor personale și profesionale pentru zeci de oameni pe an.

 

Public Speaker: Creez și susțin discursuri inspiraționale pentru audiențe cuprinse între 50 și sute de participanți. Și încurajez vorbitul în public în cadrul Clubului Speakers Net.

 

Maestru Reiki în sistemele Usui, Karuna Reiki și Gendai Reiki.

 

Autor: Am publicat în anul 2001 primul studiu din România în domeniul motivației. Am continuat apoi cu două cărți: „Viața merită trăită!” și „Gânduri primite și trimise mai departe”. Împreună cu Andy Szekely am creat setul de 2 CD-uri audio „16 obiceiuri care garantează rezultate”. În 2017 am scris cartea „Obiective și Obiceiuri”, iar în 2020 „Schimbă-ți convingerile care nu te (mai) ajută!”.

 

Colaborări: Alături de Andy Szekely sunt trainer din 2007 și Training Manager din 2014 în programele de dezvoltare personală Bootcamp University.

 

În perioada 2000 – 2018 am fost profesor colaborator în cadrul Universității București – Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, master Comunicare și managementul resurselor umane. Din 2018 m-am îndreptat spre liceeni cu proiectul „Dăruiește pentru Educație!”.