fbpx
Sari la conținut

Despre mine

Foto Romeo 2022 2

Sunt Dezvoltator de Oameni (trainer, coach, public speaker, Maestru Reiki şi autor) și fondatorul proiectului pentru liceeni „Dăruiește pentru Educație! – Pasiune + Acțiune = Rezultate”.

Misiunea mea este aceea de a răspândi Cunoaștere și Lumină în lume pentru binele nostru suprem.

Sunt dedicat lucrului cu oameni care aleg să se cunoască pe sine și companii care vor să obțină rezultate sănătoase pe termen lung.

Sunt alături de oameni și companii de peste 25 de ani.

Trainer: Ca trainer certificat CNFPA dezvolt și susțin programe interactive de training pentru mii de adulți și liceeni în fiecare an.

Coach acreditat EuCF și ANC: Ofer suport în atingerea obiectivelor și gestionarea provocărilor personale și profesionale pentru zeci de oameni pe an.

Public Speaker: Creez și susțin discursuri inspiraționale pentru audiențe cuprinse între 50 și sute de participanți.

Maestru Reiki în sistemele Usui, Karuna Reiki și Gendai Reiki.

Autor: Am publicat în anul 2001 primul studiu din România în domeniul motivației. Am continuat apoi cu două cărți: „Viața merită trăită!” și „Gânduri primite și trimise mai departe”. În 2017 am scris cartea „Obiective și Obiceiuri”, în 2020 „Schimbă-ți convingerile care nu te (mai) ajută!”, iar în 2022 „Plan de Zbor pentru liceeni”, o carte despre cum poți să-ți descoperi pasiunile și să le monetizezi”.

Colaborări: În perioada 2000 – 2018 am fost profesor colaborator în cadrul Universității București – Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, master Comunicare și managementul resurselor umane. Din 2018 m-am îndreptat spre liceeni cu proiectul „Dăruiește pentru Educație!”.

Încurajează și tu liceeni din toată țara să-și trăiască Viața cu pasiune,
să-și descopere pasiunile și să le urmeze.
Cum? Hai alături de noi ca Dăruitor în Sezonul 7 al
proiectului „PASIUNE ÎN ACȚIUNE!”
!
Este proiectul meu de suflet, creat pe baza experienței acumulate
în cei peste 25 de ani de lucru cu oamenii.
Intră pe daruiestepentrueducatie.ro și află cum te poți implica.
Mulțumesc!