fbpx
Sari la conținut

PASIONAȚI DE REZULTATE

PASIONAȚI DE REZULTATE

SUSTENABILE PE TERMEN LUNG

Program ultrainteractiv de training și coaching pentru
manageri, coordonatori și șefi de echipe

PERFORMANȚA ESTE DATĂ DE CEEA CE FACI ZI DE ZI,
NU DE CEEA CE VREI, ÎȚI PLACE,
POȚI SAU CREZI CĂ POȚI SĂ FACI.

Romeo Crețu

DE CE PROGRAMUL
„PASIONAȚI DE REZULTATE”? 

✔ Fără oameni pasionați de rezultate, e puțin probabil ca o companie să obțină rezultate sustenabile pe termen lung și să se dezvolte;

✔ Cei mai mulți manageri, coordonatori și șefi de echipe nu au participat niciodată la cursuri în care să afle cum se coordonează eficiente echipele de lucru;

✔ Rezultatele nu se obțin de la sine într-o companie, ci prin coordonarea eforturilor tuturor părților implicate;

✔ Cei mai mulți manageri, coordonatori și șefi de echipe consideră că este un lucru simplu coordonarea oamenilor. Este simplu, dar nu este ușor, chiar dacă știi ce anume ai de făcut;

✔ Obținerea rezultatelor dorite este un proces plin de provocări ce pot fi depășite prin dezvoltarea unui mod de gândire centrat pe rezultate.

 

BENEFICIILE PROGRAMULUI

❖ Crește numărul managerilor, coordonatorilor și șefilor de echipe care acordă o atenție mai mare instruirii personale și dezvoltării abilităților de conducere a echipelor de lucru.

❖ Reduce semnificativ numărul de erori în conducerea echipelor, erori care îi împiedică pe manageri și angajați să obțină rezultatele dorite;

❖ Crește exponențial numărul proceselor de lucru implementate, procese care generează rezultatele dorite la nivelul echipelor;

❖ Reduce riscul amplificării problemelor și „ratarea” atingerii rezultatelor dorite, prin conștientizarea importanței proceselor eficiente de lucru la nivel de echipe și la nivel de companie;

❖ Crește rata de menținere a clienților, managerilor și angajaților și reduce riscul demisiilor generate de utilizarea proceselor de lucru defectuoase, care îi îndepărtează pe oameni de atingerea rezultatelor dorite.

 

STRUCTURA PROGRAMULUI

Programul este ultrainteractiv: se concentrează pe exerciții practice și analiză. Trainerul creează contextul de experimentare a conducerii echipelor pentru atingerea rezultatelor dorite, iar participanții extrag ideile utile de aplicat în activitatea lor.

Structura programului cuprinde 12 module a câte 4 ore de curs.

În fiecare lună se desfășoară câte un modul.

Între module, participanții desfășoară proiecte de dezvoltare individuale și de echipă. Scopul proiectelor este aplicarea ideilor experimentate la curs, la nivel personal și la nivel de echipă.

În fiecare săptămână, participanții primesc pe e-mail câte un mesaj însoțit de o scurtă secvență video referitoare la subiectele discutate la modulul anterior. Mesajele și secvențele video au rolul de a menține atenția pe procesul de învățare și implementare a ideilor experimentate la curs.

Sesiunile de coaching de 15 minute se desfășoară între module, în zilele și intervalele orare agreate cu participanții.

ALTE SPECIFICAȚII

Numărul optim de participanți: între 15 și 20

Tipuri de echipe de participanți: la același curs pot participa doar manageri, doar coordonatori, doar șefi de echipe sau manageri, coordonatori și șefi de echipe. Stabilim împreună tipul de echipă de participanți, în funcție de specificul companiei.

Locația de desfășurare a modulelor: la sediul companiei, dacă există o sală potrivită pentru numărul de participanți, sau în alte locații. Stabilim împreună locația, în funcție de resursele existente.

Echipamente necesare: videoproiector, flipchart.

Înainte de începerea programului, participanții completează un chestionar de apreciere a modului în care se generează rezultate în echipele din companie. Scopul este de a identifica punctele tari și provocările în conducerea echipelor, pentru adaptarea cât mai mult cu putință a programului la specificul companiei.

Același chestionar se completează și la aproximativ 3 luni de la finalizarea programului. Scopul este măsurarea rezultatelor generate de programul PASIONAȚI DE REZULTATE și identificarea posibilelor arii de lucru, în continuare, în training și coaching.

Fiecare participant primește un caiet și un pix, personalizate, cu care își creează propriul suport de curs, pe măsură ce se desfășoară modulele incluse în program.

În funcție de specificul companiei, putem înlocui anumite teme din program cu altele care sunt mai relevante pentru activitatea companiei sau putem adăuga și alte sesiuni, cu subiecte relevante.

 

MODULELE PROGRAMULUI
„PASIONAȚI DE REZULTATE”

Comunicare interpersonală și organizațională – Partea 1 – Cum comunicăm eficient pentru a obține rezultatele dorite?

Comunicare interpersonală și organizațională – Partea 2 – Cum comunicăm eficient pentru a obține rezultatele dorite?

Comunicare interpersonală și organizațională – Partea 3 – Cum comunicăm eficient pentru a obține rezultatele dorite?

Lucru în echipă – Partea 1 – Cum lucrăm eficient în echipă pentru a atinge obiectivele stabilite?

Lucru în echipă – Partea 2 – Cum lucrăm eficient în echipă pentru a atinge obiectivele stabilite?

Leadership – Partea 1 – Cum conducem eficient echipele noastre, pentru a atinge rezultatele dorite?

Leadership – Partea 2 – Cum conducem eficient echipele noastre, pentru a atinge rezultatele dorite?

Managementul timpului și al energiei personale – Cum gestionăm eficient timpul și energia personală pentru a atinge rezultatele dorite?

Managementul proiectelor – Cum planificăm și gestionăm eficient un proiect pentru a atinge obiectivele stabilite?

Prezentări care generează rezultate – Cum transmitem informația astfel încât să fim înțeleși și oamenii noștri să treacă la acțiune, pentru a obține rezultatele dorite?

Coaching, consiliere și mentoring – Cum contribui eficient la dezvoltarea oamenilor pe care îi conduc?

Evaluare și plan de acțiune – Evaluăm împreună rezultatele programului și stabilim planuri individuale de acțiune pentru generarea rezultatelor dorite.

 

PROGRAME SIMILARE LIVRATE

În cei peste 25 de ani de experiență în lucrul cu oameni și companii, am livrat acest program – în această formă sau în forme similare – la următoarele companii:

Aegon România

Agra’s

Animax (Pet Product)

Midal Group

Multibond Dural

Primagaz România

Scandia Food

Terra Gaz Construct

Trost România

YDA Proiect Consulting

 

TESTIMONIALE

Experiența de lucru cu Romeo Crețu, în programele de training și coaching, este extraordinară, pentru că Romeo este un adevărat maestru care a avut și are, în continuare, un impact asupra dezvoltării profesionale și personale a membrilor echipei noastre.

Romeo este trainerul care transmite cu pasiune și entuziasm cunoștințele esențiale într-un mod nu doar informativ, ci și inspirațional.

Remarcabilă este capacitatea lui de a crea un mediu de învățare deschis și prietenos, în care am împărtășit idei, am colaborat cu ceilalți participanți și am dezvoltat o comunitate de învățare solidă și… am implementat OBICEIURI SĂNĂTOASE.

Un mentor autentic, care oferă sprijinul necesar pentru atingerea obiectivelor. Abia aștept următorul program de training și coaching, susținut de Romeo.

Diana Bera
Director Resurse Umane Scandia Food Grup

 

Am avut privilegiul de a lucra cu Romeo Crețu, un adevărat profesionist în domeniul dezvoltării personale și unul dintre cei mai empatici traineri pe care i-am întâlnit vreodată. Experiența cu el a fost una care mi-a mișcat gândirea în zone necunoscute mie și care mi-a deschis ochii asupra potențialului meu.

Romeo se evidențiază printr-o pasiune contagioasă pentru dezvoltarea personală a adolescenților și a liceenilor, în special. Cu o abordare unică, el reușește să inspire și să ghideze tinerii din întreaga Românie, să-și atingă adevăratul potențial. Este un model de empatie și dedicare, iar capacitatea sa de a se conecta cu tinerii este remarcabilă.

Ce m-a impresionat cel mai mult la Romeo este abilitatea sa excepțională de a comunica direct și eficient. El nu doar predă, ci interacționează autentic cu cursanții săi, asigurându-se că mesajele transmise sunt nu doar relevante, ci și cu aplicabilitate în atât în lumea afacerilor, cât și în viața personală. Astfel, el nu doar crește nivelul de cunoaștere, ci și calitatea comunicării, ajutând în acest fel să devii un lider, un coleg, un om mai bun și să îți atingi obiectivele cu încredere.

Romeo Crețu este un trainer memorabil, un mentor autentic și un om dedicat dezvoltării personale și profesionale. Dacă doriți să vă transformați viața și să vă dezvoltați abilitățile de comunicare, este omul potrivit la locul potrivit.

Îl recomand cu cea mai mare încredere pe Romeo Crețu și sunt recunoscător pentru impactul pozitiv pe care l-a avut asupra mea și a colegilor mei.

Paul Bălșan
Director General Agra’s

 

Colaborez cu Romeo Crețu de peste 16 ani, în diferite companii în care am coordonat departamentul de resurse umane.

De fiecare dată, colaborarea cu el nu a dezamăgit niciodată ci, dimpotrivă, a depășit așteptările, fie că a fost vorba despre servicii de consultanță în resurse umane, coaching, training ori team building. Profesionalismul, abilitățile excelente de comunicare și prezentare, precum și cele de coaching, au reprezentat atuuri importante prin care a reușit să ne ajute foarte mult în dezvoltarea și consolidarea echipelor.

Așadar, îl recomand cu căldură companiilor care au nevoie de un profesionist în dezvoltarea și consolidarea echipelor, fiind, într-adevăr, un „Dezvoltator de Oameni”, așa cum singur se descrie, prin prisma celor peste 25 de ani de experiență în lucrul cu oameni și companii.

Nadia Drăgoi
Director Resurse Umane SIMTEL TEAM S.A.

 

Romeo Crețu este trainerul care, în 2019, m-a ajutat să elimin instant un blocaj care îmi influența în mod negativ activitatea zilnică de antreprenor. Și tot din 2019 am început să lucrăm împreună și cu angajații și coordonatorii din cadrul companiei.

După acești patru ani în care am lucrat împreună – și lucrăm în continuare -, la ultimul training, susținut în octombrie 2023, colegii mei i-au propus să-și facă o „carte de muncă” la noi, în companie. 😊 Această propunere spune mai mult decât orice alte cuvinte despre dăruirea și priceperea cu care își împlinește misiunea de „Dezvoltator de Oameni”.

Andrei Sticea
Fondator și proprietar al grupului de companii YDA Proiect Consulting

 

S-a făcut un deceniu de când îl cunosc pe Romeo și nu m-a dezamăgit! Doream să colaborez cu un trainer însă, în final, am realizat că Romeo oferă mai mult de atât, conducând exercițiile de training la un nivel cu totul nou, al psihologiei fine de grup și individuale.

Am contat pe recomandările lui în toate deciziile majore ale afacerii mele.

Laurențiu Pachiu
Managing Partner and Founder of Pachiu & Associates

 

După 5 ani de colaborare cu Romeo, el a devenit parte integrantă din echipa Aegon. Prin calitățile lui profesionale și personalitatea sa plăcută, a reușit să câștige încrederea angajaților companiei, fiind un factor important atât în sudarea noastră ca echipă, cât și în evoluția profesională a multora dintre noi.

Îl recomand cu încredere oricărei companii care dorește să-și recompenseze, motiveze și dezvolte angajații cu ajutorul unui trainer și coach de cea mai bună calitate profesională și umană.

Nicoleta Drădiciu
HR Manager Aegon România

 

Am avut bucuria de a-l avea pe Romeo ca furnizor de training în compania noastră și a fost o experiență foarte reușită! Cu siguranță procesul învățării este unul serios, care merită tratat în acest fel, însă după părerea mea și a echipei mele acest lucru nu exclude umorul.

Cu o prezentare bine structurată și un discurs antrenant și vesel, Romeo ne-a ajutat să atingem obiectivele pe care ni le propusesem pentru training. Follow-up-ul pe care l-a asigurat a fost de calitate, iar încetul cu încetul rezultatele trainingului s-au făcut simțite în activitatea echipei.

Gina Calagiu
Consultant strategic