cărți

Gânduri primite (și trimise mai departe)

Când vine vorba de cadouri, creativitatea nu are limite. Putem să oferim și să ne oferim haine, ceasuri, parfumuri, cărți, mașini, gadget-uri, flori și orice altceva ce are valoare pentru noi și, nădăjduim, are valoare pentru persoana căreia îi oferim cadoul respectiv. Putem să oferim și să ne oferim cadouri utile, interesante sau deosebite. Cadouri simbolice sau extravagante. Orice mintea noastră poate imagina, putem oferi.

 

Și atunci, de ce să nu oferim gânduri? De ce? Pentru că acele gânduri frumoase care sunt create în mintea noastră pot lumina lumea!

 

Și da, putem oferi gânduri despre:

 

Viață

Spiritualitate

Univers

Iubire

Emoții și Stări

Obiective și Obiceiuri

Dezvoltare personală

 

Gânduri pe care le-am primit de-a lungul timpului și le-am reunit în colecția „Gânduri primite (și trimise mai departe)”. O colecție de 7 cărticele foarte frumoase, reunite într-o cutie cadou. Colecție care poate fi oferită persoanelor dragi din Viața ta sau, și mai potrivit, celei mai importante persoane din Viața ta: TU.

 

La urma – urmei, gândurile sunt cele care creează lumea în care trăim, nu? Iar atunci când le oferim cu drag cadou, ele pot schimba lumea în moduri foarte frumoase prin acțiunile generate.

Pachetul „3 cărți pentru mine și pentru liceeni”

Dacă vrei să-ți faci Viața mai frumoasă și vrei, în același timp, să încurajezi un licean din țară să-și descopere pasiunile și să le pună în practică, atunci acest set de cărți este pentru tine.

 

De ce?

 

Pentru că, din prețul pachetului – 100 de lei -, 25 de lei sunt direcționați către Asociația „Dăruiește pentru Educație!”, asociație prin care desfășurăm proiectul pentru liceeni „Dăruiește pentru Educație” – Pasiune. Acțiune. Rezultate.” Cu fiecare donație ajungem să încurajăm cât mai mulți liceeni să-și descopere pasiunile și să le urmeze. Mai multe detalii despre proiect afli aici: https://www.daruiestepentrueducatie.ro/

 

Pentru fiecare din cele 3 cărți incluse în pachet afli detalii mai jos.

Notă: Cărțile nu le găsești deocamdată în librării, cu excepția Librăriei Andy Szekely. Am preferat să le trimit direct cititorilor, însoțite de autograf personalizat, sau să creez proiecte cu ajutorul lor. Și a funcționat! „Viața merită trăită!” s-a vândut în peste 3.000 de exemplare, iar „Obiective și Obiceiuri” în peste 10.000 de exemplare. „Schimbă-ți convingerile!” e cea mai recentă carte, apărută în decembrie 2020 și s-a vândut deja în 500 de exemplare. Pe baza ei voi construi în 2021 o serie de cursuri prin care oamenii își pot schimba convingerile limitative în convingeri constructive.

 

De ce?

 

Pentru că merităm cu toții o Viață frumoasă și liceenii din toată țara merită să-și descopere pasiunile și să le urmeze.

„Schimbă-ți convingerile care nu te (mai) ajută!”

Cartea „Schimbă-ți convingerile care nu te (mai) ajută!” prezintă 12 idei despre cum schimbi convingerile limitative în convingeri constructive cu care îți faci viața mai frumoasă.

De ce?

Pentru că Viața noastră o trăim și o creăm în funcție de convingerile noastre.

Cum?

Simplu: „Spune-mi ce convingeri și credințe ai și pot estima ce rezultate o să dai!”.* Pentru că rezultatele noastre sunt generate de ceea ce facem, dar cel mai mult sunt generate de ceea ce credem în interiorul nostru.

Cartea prezintă:

  • 7 metode de identificare a convingerilor limitative
  • 12 metode de schimbare a convingerilor limitative în convingeri constructive
  • 7 metode de instalare a noilor convingeri în sistem

 

Și, ca bonus, are inclus și un capitol cu 25 de fișe de lucru cu convingerile noastre.

*Una din ideile cărții este „Prefer să mă folosesc de convingeri în loc să mă las dominat de ele.”. Pentru că, devreme ce nu avem acces la realitate așa cum este ea, înseamnă că putem alege ce convingeri să folosim pentru a obține rezultatele pe care le dorim.

 

„Obiective și Obiceiuri”​

Cartea „Obiective și Obiceiuri” prezintă 10 + 1 idei despre cum instalezi obiceiuri constructive prin care atingi obiective sănătoase și obții rezultate de durată.

 

Ideea centrală a cărții este „Obiectivul este rezultatul obiceiului”. Pentru că fiecare obiectiv pe care dorim să îl atingem în viitor este rezultatul obiceiurilor pe care le rulăm în prezent. Și pentru că „jocul” nu mai e la nivel de obiective, ci la nivel de obiceiuri. Nu mai e la nivel de ce vreau să fie, ci la nivel de ce fac acum, aici, în prezent.

 

De ce? Pentru că:

  • Obiectivele îți arată drumul. Obiceiurile îți arată pașii.
  • Obiectivul este o proiecție. Obiceiul este o certitudine.
  • Ești la fel de bun ca practica ta!

 

Și mai am o idee care îmi place foarte mult: „Spune-mi ce obiceiuri ai și pot estima ce rezultate o să dai!”. Cu alte cuvinte, spune-mi ce faci zi de zi, în fiecare zi, și pot estima ce rezultate o să dai peste o lună, un trimestru, un an, doi, cinci, zece, douăzeci. Atât de puternice sunt obiceiurile pe care le avem și alegem să le rulăm în fiecare zi.

„Viața merită trăită!”​

Cartea „Viața merită trăită!” este un ghid pentru viață prin care aduci mai multă claritate în ce privește cine alegi SĂ FIISĂ FACI și SĂ AI în viața ta!

 

Și este o carte care te ajută să-ți identifici misiunea în viață și valorile / principiile pe care merită să le respecți pentru a avea o viață împlinită.

 

Prin intermediul întrebărilor, reamintirilor și exercițiilor propuse în acest ghid, ai posibilitatea să descoperi ce vrei cu adevărat să obții în următoarele arii ale vieții tale:

 

Sănătate • Financiar • Carieră • Relații • Spiritual • Dezvoltare personală • Familie

 

Ghidul cuprinde un număr de 45 de reamintiri despre viață structurate pe 6 capitole:

 

Alegerile mele – Cum fac, de fapt, alegerile în viață?

Aspectele vieții mele – Care sunt aspectele esențiale ale vieții mele?

Obiectivele mele – Ce obiective îmi stabilesc în viață?

Misiunea și valorile mele – Ce fac în fiecare zi pentru a fi împlinit?

Reamintiri finale – Clarificări necesare

Reamintirile mele – Ce îmi reamintesc despre viață

 

Îți recomand din toată inima să citești întâi cele 45 de reamintiri și apoi să completezi exercițiile care se potrivesc etapei de viață prin care treci în prezent.