fbpx
Sari la conținut

cărți

Notă: Cărțile nu le găsești în librării. Am preferat să le trimit direct cititorilor, însoțite de autograf personalizat, sau să creez proiecte cu ajutorul lor. Și a funcționat!

„Obiective și Obiceiuri” s-a vândut în peste 10.000 de exemplare.
„Viața merită trăită!” s-a vândut în peste 3.000 de exemplare.
„Plan de Zbor pentru liceeni” a apărut în ianuarie 2022 și s-a vândut până acum în peste 1.200 de exemplare.
„Schimbă-ți convingerile!” a apărut în decembrie 2020 și s-a vândut deja în peste 1.000 de exemplare.

„Plan de Zbor pentru liceeni – Ghid de lucru pentru descoperirea și monetizarea pasiunilor”

Cartea „Plan de Zbor pentru liceeni – Ghid de lucru pentru descoperirea și monetizarea pasiunilor” este pentru orice persoană – licean, elev sau adult – care dorește să-și descopere pasiunile și să câștige bani din ele.

De ce?

Pentru că, în mintea mea (și nu numai acolo 😊), o Viață trăită cu pasiune și cu pasiuni este mult mai frumoasă decât o Viață trăită fără pasiune și fără pasiuni.

Această carte cuprinde esența modului în care ne putem descoperi pasiunile și le putem monetiza, esență decantată în peste 600 de ore de curs livrate în peste 200 de clase de liceu din toată țara, în 4 ani de proiect „PASIUNE + ACȚIUNE = REZULTATE”.

„Viața merită trăită!”​

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să trăiești fiecare zi a vieții tale cu un SCOP clar, SCOP care îți aduce împlinire și satisfacție?

Ai vrea să știi care sunt valorile și principiile tale care te ajută să iei decizii din ce în ce mai bune pentru tine?

Îți propui să ai obiective care generează rezultatele pe care le dorești în Viața ta?

Dacă răspunsul e „DA!” la oricare din cele trei întrebări – sau e „DA!” la toate -, atunci această carte este, cu siguranță, pentru tine! Sau pentru o persoană dragă ție!

„Obiective și Obiceiuri”​

Cum ar fi pentru tine să instalezi și să practici zi de zi OBICEIURI sănătoase care îți fac Viața mai frumoasă și mai productivă?

Și cum ar fi pentru tine să ajungi un foarte bun „instalator de OBICEIURI” în Viața ta, adică să instalezi cu ușurință acele OBICEIURI care simți că sunt de folos pentru tine?

Ai vrea să experimentezi cum e pentru tine să instalezi și să practici acele OBICEIURI care te ajută să atingi OBIECTIVELE stabilite și să te bucuri de REZULTATELE dorite?

Dacă da, atunci cartea „Obiective și Obiceiuri” este potrivită ție pentru că prezintă 10 + 1 idei despre cum instalezi obiceiuri constructive prin care atingi obiective sănătoase și obții rezultate de durată. Sau poate fi potrivită pentru o persoană dragă ție.

„Schimbă-ți convingerile care nu te (mai) ajută!”

Te-ai gândit vreodată că lucrurile nu merg prea grozav în Viața ta datorită acelor CONVINGERI pe care mintea ta le rulează în fiecare zi, CONVINGERI care nici măcar nu sunt ale tale?

Ți-ai dorit vreodată să poți înlocui acele CONVINGERI limitative cu CONVINGERI productive, constructive, care te ajută să obții REZULTATELE dorite?

Și te-ai gândit cum ar fi pentru tine ca în fiecare zi a vieții tale să ai convingerea că poți face ceea ce vrei, că este posibil să faci ceea ce vrei și că meriți ceea ce vrei?

Dacă ți-ai imaginat măcar o dată în Viață toate aceste lucruri, atunci cartea „Schimbă-ți convingerile care nu te (mai) ajută!” este cartea potrivită pentru tine sau pentru o persoană dragă ție. Pentru că prezintă 12 idei despre cum schimbi convingerile limitative în convingeri constructive cu care îți faci viața mai frumoasă.

Pachetul „3 cărți cu viață, despre viață”

Dacă te-ai gândit vreodată să-ți definești MISIUNEA, VALORILE și PRINCIPIILE, OBIECTIVELE, OBICEIURILE și CONVINGERILE care te ajută să obții în Viața ta REZULTATELE dorite, atunci acest set de cărți este pentru tine.

Începi cu „Viața merită trăită!”, care te ajută să-ți definești MISIUNEA, VALORILE și PRINCIPIILE, precum și OBIECTIVELE care te ajută să-ți creezi o Viață împlinită.

Continui apoi cu „Obiective și Obiceiuri” care îți prezintă informații utile despre mecanica obiceiurilor, despre cum poți instala și practica acele OBICEIURI care te ajută să obții REZULTATELE dorite.

Și completezi cu „Schimbă-ți convingerile care nu te (mai) ajută!” ca să reconfigurezi acele CONVINGERI limitative care nu te lasă să obții REZULTATELE dorite.

Gânduri primite (și trimise mai departe)

Te-ai gândit vreodată că noi, practic, suntem ceea ce gândim? Că fiecare gând al nostru, atunci când devine persistent, adică îl gândim zi de zi, devine realitatea noastră?

Și te-ai gândit vreodată că noi, tot practic, putem schimba lumea în care trăim prin gândurile și acțiunile noastre? Acțiuni care au la bază tot gânduri, pentru că sunt izvorâte din ele?

Cum ar fi dacă fiecare zi din Viața ta ar fi creată din gânduri luminoase, gânduri constructive, gânduri frumoase care îți fac Viața din ce în ce mai împlinită?

Dacă ai cugetat la astfel de idei, atunci colecția „Gânduri primite (și trimise mai departe)” poate fi un frumos cadou pentru tine sau pentru o persoană dragă ție. Pentru că, atunci când vine vorba de cadouri, creativitatea nu are limite.