Cărți

Pachetul cadou „3 cărți pentru mine și pentru liceeni”

Am scris aceste cărți pentru că mi-a venit să le scriu. Știu că pare ciudat ce spun, dar pur și simplu m-am trezit la un moment dat să le scriu. Și le-am scris. Și le-am și publicat. Și le-am și vândut. „Viața merită trăită!” în peste 3.000 de exemplare, iar „Obiective și Obiceiuri” în peste 10.000 de exemplare. „Schimbă-ți convingerile!” e cea mai recentă carte apărută anul acesta.

Cele 3 cărți le-am pus în acest pachet de sărbători. Un pachet care te încurajează să-ți faci Viața frumoasă și te ajută să încurajezi un licean din țară să-și descopere pasiunile și să le pună în practică.

De ce?

Pentru că meriți o Viață frumoasă și merită și liceenii din toată țara.

Click aici pentru a comanda pachetul cadou

 

 

 

 

 

 

Schimbă-ți convingerile care nu te (mai) ajută!

Cartea „Schimbă-ți convingerile care nu te (mai) ajută!” prezintă 12 idei despre cum schimbi convingerile limitative în convingeri constructive cu care îți faci viața mai frumoasă.

Una din ideile cărții este „Prefer să mă folosesc de convingeri în loc să mă las dominat de ele.”. Pentru că, devreme ce nu avem acces la realitate așa cum este ea, înseamnă că putem alege ce convingeri să folosim pentru a obține rezultatele pe care le dorim.

Iar o altă idee este „Spune-mi ce convingeri și credințe ai și pot estima ce rezultate o să dai!”. Pentru că rezultatele noastre sunt generate de ceea ce facem, dar cel mai mult sunt generate de ceea ce credem în interiorul nostru.

Cartea prezintă:

  • 7 metode de identificare a convingerilor limitative
  • 12 metode de schimbare a convingerilor limitative în convingeri constructive
  • 7 metode de instalare a noilor convingeri în sistem

Și, ca bonus, are inclus și un capitol cu 25 de fișe de lucru cu convingerile noastre.

Click aici pentru a comanda această carte

 

 

 

Obiective și Obiceiuri

Cartea „Obiective și Obiceiuri” prezintă 10 + 1 idei despre cum instalezi obiceiuri constructive prin care atingi obiective sănătoase și obții rezultate de durată.

Ideea centrală a cărții este „Obiectivul este rezultatul obiceiului”. Pentru că fiecare obiectiv pe care dorim să îl atingem în viitor este rezultatul obiceiurilor pe care le rulăm în prezent. Și pentru că „jocul” nu mai e la nivel de obiective, ci la nivel de obiceiuri. Nu mai e la nivel de ce vreau să fie, ci la nivel de ce fac acum, aici, în prezent.

De ce? Pentru că:

  • Obiectivele îți arată drumul. Obiceiurile îți arată pașii.
  • Obiectivul este o proiecție. Obiceiul este o certitudine.
  • Ești la fel de bun ca practica ta!

Click aici pentru a comanda această carte

 

 

 

 

 

Viața merită trăită!

Cartea Viața merită trăită!” este un ghid pentru viață prin care aduci mai multă claritate în ce privește cine alegi SĂ FIISĂ FACI și SĂ AI în viața ta! Prin intermediul întrebărilor, reamintirilor și exercițiilor propuse în acest ghid, ai posibilitatea să descoperi ce vrei cu adevărat să obții în următoarele arii ale vieții tale:

  • Sănătate • Financiar • Carieră • Relații • Spiritual • Dezvoltare personală • Familie

Ghidul cuprinde un număr de 45 de reamintiri despre viață structurate pe 6 capitole:

Alegerile mele – Cum fac, de fapt, alegerile în viață?

Aspectele vieții mele – Care sunt aspectele esențiale ale vieții mele?

Obiectivele mele – Ce obiective îmi stabilesc în viață?

Misiunea și valorile mele – Ce fac în fiecare zi pentru a fi împlinit?

Reamintiri finale – Clarificări necesare

Reamintirile mele – Ce îmi reamintesc despre viață

Îți recomand din toată inima să citești întâi cele 45 de reamintiri și apoi să completezi exercițiile care se potrivesc etapei de viață prin care treci în prezent. În același timp, îți identifici misiunea în viață și valorile / principiile pe care merită să le respecți pentru a avea o viață împlinită.

 Click aici pentru a comanda această carte