fbpx
Sari la conținut

Nu știu cum este la tine, dar, în ce mă privește, tot primesc gânduri, de-a lungul anilor! 😊

Gânduri despre Viață*, despre oameni, despre mine. Gânduri primite în clipe de liniște și în clipe de agitație. Și gânduri primite acasă și pe stradă. Gânduri primite oriunde le-am putut primi.

Și cred cu tărie că fiecare om primește astfel de gânduri – aparent, de nicăieri -, doar că nu toți oamenii au curajul să le noteze și să le trimită mai departe. Așa cum, și eu, multă vreme nu am avut curajul să fac acest lucru. ☹

Până când mi-am dat seama că aceste gânduri care îmi vin în minte sunt valoroase, atât pentru mine, cât și pentru oameni. Și sunt valoroase pentru că ne pot schimba PERSPECTIVA asupra lucrurilor și acțiunilor pe care le facem. Și, atunci când schimbăm perspectiva, apar noi POSIBILITĂȚI la care nu ne-am gândit înainte. Posibilități care, prin acțiune, ne duc la alte REZULTATE. În concluzie

Schimbarea de PERSPECTIVĂ creează noi POSIBILITĂȚI care generează alte REZULTATE.

De aceea sunt recunoscător pentru că primesc astfel de gânduri și de aceea le trimit mai departe. Ca să fie de folos pentru oricine are nevoie de ele.

Gândurile incluse în acest e-book mi-au venit în minte în luna august a anului 2022, o lună cu multe provocări și frământări în aproape toate ariile vieții, dar o lună cu gânduri clare, concise și sincere despre diverse aspecte din Viața mea și a noastră. O lună de care o să-mi aduc aminte cu siguranță de acum încolo. 😊

Este posibil ca o parte din aceste gânduri să aibă semnificație pentru tine. La fel cum este posibil ca o parte din ele să nu aibă acum semnificație pentru tine. Indiferent cum este, tu decizi ce poți lua din ele pentru tine și experiențele tale. Le-am primit, le dau mai departe. Fără să le judec, pe cât posibil.

Unele dintre aceste gânduri cred că le-am înțeles în profunzime și îmi place să cred că trăiesc în acord cu ele. Spun „îmi place să cred” pentru că uneori nu pot fi sigur în ce privește astfel de lucruri.

Cu unele dintre gânduri sunt de acord 100% și aștept ziua în care să le înțeleg pe deplin. Cu alte gânduri de aici mai am de lucru în sensul de a le înțelege. Pentru că, de fiecare dată când le recitesc, mai găsesc câte un sens nou, diferit de celelalte descoperite până atunci.

Te invit să iei din acest e-book ceea ce simți că-ți este de folos, ceea ce simți că este potrivit pentru actuala etapă a vieții tale.

Și te invit să iei și ceea ce simți că te îndeamnă să te întrebi cum sunt, de fapt, lucrurile pentru tine, în această lume.

Și te invit în special să iei și ceea ce simți că te provoacă, te irită, te scoate din sărite sau te face să nu mai citești ceea ce scrie aici. Acolo s-ar putea să fie ceva ce-ți este cu adevărat de folos în această etapă a vieții tale.

Iar dacă ai vreo întrebare, neclaritate, nelămurire, comentariu, sugestie sau reclamație pentru mine 😊, te invit să-mi scrii la romeo@romeocretu.ro și, în maxim 3 zile lucrătoare, îți răspund negreșit, cu intenția de a desluși împreună modul în care poți să-ți faci Viața din ce în ce mai frumoasă.

Mulțumesc!

 

Sunt Romeo Crețu și pe cartea mea de vizită scrie „Dezvoltator de Oameni”, o titulatură care grupează mai multe roluri: trainer, coach, public speaker, terapeut, Maestru Reiki și autor. De peste 25 de ani sunt dedicat lucrului cu oameni care vor să se cunoască pe sine și companii care vor să obțină rezultate sănătoase pe termen lung.

Am lucrat și lucrez în continuare cu zeci de mii de adulți, liceeni și copii. Am colaborat, de-a lungul anilor, cu Animax, Aegon, HP, Siemens, Cora, Raiffeisen Bank, IaBilet etc. Companii cu care am derulat proiecte frumoase, proiecte care au generat rezultate la nivelul oamenilor și companiilor.

Sunt fondatorul proiectului „Dăruiește pentru Educație! – Pasiune + Acțiune = Rezultate”, un proiect prin care încurajăm liceeni din toată țara să-și descopere pasiunile și să le monetizeze.

Pentru a-mi împlini și mai mult misiunea pe care mi-am asumat-o – „Răspândesc Cunoaștere și Lumină în lume, pentru binele nostru suprem” – am creat newsletter-ul „O Idee de la Romeo”. Newsletter cu idei practice, aplicabile imediat. Pentru oameni care vor să se cunoască pe sine pentru a acționa mai bine în viețile lor.

Te invit cu drag să te abonezi la newsletter-ul „O Idee de la Romeo” pentru a primi mesaje cu idei practice, aplicabile imediat. Și te voi ține la curent și cu proiectele pe care le desfășor pentru companii și pentru oameni care aleg să se dezvolte.

După abonare, primești un e-mail cu link-ul de descărcare a e-book-ului „Alte gânduri primite (și trimise mai departe)”.

Mulțumesc!

 

*Obișnuiesc de ceva ani să scriu cuvântul „Viață” cu „V” mare pentru a-mi aduce aminte că Viața merită trăită! Acesta este și motivul pentru care prima dintre cele 5 cărți scrise de mine are exact acest titlu: „Viața merită trăită!”.

Formular abonare newsletter
„O idee de la Romeo”

Sunt de acord cu Politica privind protecția datelor cu caracter personal *
Sunt de acord să primesc de la Romeo Crețu mesaje de informare sau de promovare a proiectelor, inclusiv resurse gratuite *

Citește aici Politica privind protecția datelor cu caracter personal

Încurajează și tu liceeni din toată țara să-și trăiască Viața cu pasiune,
să-și descopere pasiunile și să le urmeze.
Cum? Hai alături de noi ca Dăruitor în Sezonul 7 al
proiectului „PASIUNE ÎN ACȚIUNE!”
!
Este proiectul meu de suflet, creat pe baza experienței acumulate
în cei peste 25 de ani de lucru cu oamenii.
Intră pe daruiestepentrueducatie.ro și află cum te poți implica.
Mulțumesc!