Am convingerea că poveștile ne modelează pe noi înșine și Viața pe care o trăim. Ne spunem de multe ori poveștile noastre, în dialogul nostru interior, și ne inspirăm din poveștile de Viață* ale celorlalți. Poveștile sunt puternice pentru că pot trezi în noi lucruri de mult uitate, conștientizări și înțelegeri nebănuite, nădejde, încredere și orice alt gând sau emoție care ne ajută în Viață.

Acesta este motivul pentru care am scris „3 povești de Viață, cu Viață, de la Romeo”.

3 povești scrise în 3 ore, cu emoție, apreciere și recunoștință. Emoție pentru că mi-am adus aminte cu claritate de aceste întâmplări din Viața mea și cu apreciere și recunoștință pentru că s-au întâmplat.

3 povești, însoțite de 3 exerciții, care îți vor aduce aminte de poveștile tale despre înțelepciune, convingeri limitative transformate în convingeri constructive și gânduri pe care le-ai primit de-a lungul timpului dar, poate, le-ai ignorat.

3 povești care îți vor aduce aminte și de alte povești din Viața ta, povești pentru care merită să fii recunoscător/recunoscătoare pentru că s-au întâmplat. Cu ajutorul lor ai ajuns aici, în Viața ta.

Cele 3 povești sunt o parte din poveștile care m-au modelat și m-au ajutat să ajung cine sunt acum.

Sunt Romeo Crețu și pe cartea mea de vizită scrie „Dezvoltator de Oameni”, o titulatură care grupează mai multe roluri: trainer, coach, public speaker, terapeut, Maestru Reiki și autor. De peste 25 de ani sunt dedicat lucrului cu oameni care vor să se cunoască pe sine și companii care vor să obțină rezultate sănătoase pe termen lung.

Am avut ocazia să colaborez de-a lungul timpului cu Animax, Aegon, HP, Siemens, Cora, Raiffeisen Bank, IaBilet etc. Companii cu care am derulat proiecte frumoase, proiecte care au generat rezultate la nivelul oamenilor și companiilor.

Sunt fondatorul proiectului „Dăruiește pentru Educație!– Pasiune + Acțiune = Rezultate”, un proiect prin care încurajăm liceeni din toată țara să-și descopere pasiunile și să le urmeze.

Pentru a-mi împlini și mai mult misiunea pe care mi-am asumat-o – „Răspândesc Cunoaștere și Lumină în lume, pentru binele nostru suprem” – am creat newsletter-ul „O Idee de la Romeo”. Newsletter cu frecvență săptămânală, cu idei practice, aplicabile imediat. Pentru oameni care vor să se cunoască pe sine pentru a acționa mai bine în viețile lor.

Te invit cu drag să te abonezi la newsletter-ul „O Idee de la Romeo” pentru a primi săptămânal câte un mesaj cu o idee practică, aplicabilă imediat. Și te voi ține la curent și cu proiectele pe care le desfășor pentru companii și pentru oameni care aleg să se dezvolte personal.

După abonare, primești un e-mail cu link-ul de descărcare a materialului „3 povești de Viață, cu Viață, de la Romeo”, povești care te pot inspira să-ți aduci aminte de poveștile tale de Viață, cu Viață.

Mulțumesc!

*Obișnuiesc de ceva ani să scriu cuvântul „Viață” cu „V” mare pentru a-mi aduce aminte că Viața merită trăită! Acesta este și motivul pentru care prima dintre cele 5 cărți scrise de mine are exact acest titlu: „Viața merită trăită!”.

Formular abonare newsletter
„O idee de la Romeo”

Sunt de acord cu Politica privind protecția datelor cu caracter personal *
Sunt de acord să primesc de la Romeo Crețu mesaje de informare sau de promovare a proiectelor, inclusiv resurse gratuite *

Citește aici Politica privind protecția datelor cu caracter personal