Toți oamenii au avut cel puțin un moment în Viață* în care au spus „ÎI GREU!”. Unii au spus „ÎI TARE GREU!”, alții „La toți ni-i greu, dar la unii și mai greu!”, iar câțiva poate au exclamat „La toți ni-i greu, dar nu la fel!”. ☹

Unii s-au oprit la un moment dat și au înlocuit aceste fraze cu „Îi greu până nu mai e greu!”. 😊

Alții continuă să folosească frazele de mai sus în cea mai mare parte a vieții lor.

Iar o parte dintre noi am trecut de toate aceste fraze și facem ceea ce este de făcut. Fără să mai emitem judecăți că e greu sau ușor. Este așa cum este.

Toate acestea reprezintă stiluri de Viață, moduri în care înțelegem să ne trăim Viața așa cum credem de cuviință. Și fiecare dintre aceste stiluri de Viață generează rezultate diferite. A trăi un mod de Viață sau altul este o chestiune de alegere. Alegere pe care o face fiecare dintre noi, în funcție de o multitudine de factori.

Sunt Romeo Crețu și pe cartea mea de vizită scrie „Dezvoltator de Oameni”, o titulatură care grupează mai multe roluri: trainer, coach, public speaker, terapeut, Maestru Reiki și autor. De peste 25 de ani sunt dedicat lucrului cu oameni care vor să se cunoască pe sine și companii care vor să obțină rezultate sănătoase pe termen lung.

Am lucrat și lucrez în continuare cu zeci de mii de adulți, liceeni și copii. Am colaborat, de-a lungul anilor, cu Animax, Aegon, HP, Siemens, Cora, Raiffeisen Bank, IaBilet etc. Companii cu care am derulat proiecte frumoase, proiecte care au generat rezultate la nivelul oamenilor și companiilor.

Sunt fondatorul proiectului „Dăruiește pentru Educație!Pasiune + Acțiune = Rezultate”, un proiect prin care încurajăm liceeni din toată țara să-și descopere pasiunile și să le monetizeze.

Pentru a-mi împlini și mai mult misiunea pe care mi-am asumat-o – „Răspândesc Cunoaștere și Lumină în lume, pentru binele nostru suprem” – am creat newsletter-ul „O Idee de la Romeo”. Newsletter cu frecvență săptămânală, cu idei practice, aplicabile imediat. Pentru oameni care vor să se cunoască pe sine pentru a acționa mai bine în viețile lor.

Te invit cu drag să te abonezi la newsletter-ul „O Idee de la Romeo” pentru a primi săptămânal câte un mesaj cu o idee practică, aplicabilă imediat. Și te voi ține la curent și cu proiectele pe care le desfășor pentru companii și pentru oameni care aleg să se dezvolte personal.

După abonare, primești un e-mail cu link-ul de descărcare a e-book-ului „ÎI GREU!”, e-book ce te ajută să faci trecerea de la „ÎI GREU!” la „Îi greu până nu mai e greu!” și apoi la „Este așa cum este!”. Pentru că Viața este așa cum este și noi o trăim așa cum o percepem. Vrem să ne trăim Viața altfel? Hai să schimbăm percepția despre ea și o vom trăi altfel!

Mulțumesc!

*Obișnuiesc de ceva ani să scriu cuvântul „Viață” cu „V” mare pentru a-mi aduce aminte că Viața merită trăită! Acesta este și motivul pentru care prima dintre cele 5 cărți scrise de mine are exact acest titlu: „Viața merită trăită!”.

Formular abonare newsletter
„O idee de la Romeo”

Sunt de acord cu Politica privind protecția datelor cu caracter personal *
Sunt de acord să primesc de la Romeo Crețu mesaje de informare sau de promovare a proiectelor, inclusiv resurse gratuite *

Citește aici Politica privind protecția datelor cu caracter personal