fbpx
Sari la conținut

OBICEIURI BUNE

Cum poți instala obiceiurile pe care le vrei de multă vreme și nu-ți iese (încă)?

Vrei să slăbești și nu-ți iese, indiferent ce faci?
Vrei să faci sport și n-ai niciun chef?
Vrei să mănânci mai sănătos și te atrage, în continuare, „cealaltă mâncare”?
Vrei să ai relații frumoase cu cei din familie, dar parcă trăiești din război în război?
Vrei să bei mai multă apă și nu poți?
Și vrei să ai o Viață faină, dar parcă totul e aiurea?
Vrei să ai mai mult timp liber, dar nu știi cum se face de ești tot timpul ocupat/ă?
Vrei să ai mai mulți bani disponibili, să faci ce vrei cu ei, dar ți se risipesc printre degete?
Vrei să citești mai mult, cumperi cărți, dar nu le citești?
Vrei să te odihnești mai mult, dar nu-ți iese și ești mai tot timpul obosit/ă?

Dacă te regăsești în cel puțin o întrebare de mai sus, te invit cu drag la workshop-ul OBICEIURI BUNE. Ca să afli cum poți instala în Viața* ta acele obiceiuri pe care vrei de multă vreme să le instalezi, dar nu ți-a ieșit (încă).

Din experiența mea și a oamenilor cu care lucrez în training, coaching și terapie, acesta este principalul motiv pentru care, uneori, nu reușim să instalăm anumite obiceiuri care ne sunt de folos: SEMNIFICAȚIA.

Pentru că SEMNIFICAȚIA generează MOTIVAȚIA pentru INSTALAREA obiceiurilor și obținerea REZULTATELOR dorite.

Cu alte cuvinte, obiceiul în sine nu prea generează motivație pentru a-l instala, mai ales dacă este un obicei provocator. Dar SEMNIFICAȚIA pe care noi o atribuim acelui obicei în Viața noastră, acel „DE CE?”, este factorul care generează MOTIVAȚIA pentru instalarea obiceiului. Fără o SEMNIFICAȚIE clară, mintea noastră „nu se pornește” pentru că nu găsește niciun motiv clar pentru care să treacă la acțiune.

Dar, oare, nu așa facem și noi atunci când cineva ne cere să facem ceva pentru care nu găsim un rost, o semnificație, un sens? Ba da! 😊

Acesta este motivul pentru care te invit JOI, 17 AUGUST, de la 19.00 la 21.00, la 2 ore de introspecție interioară, de „săpături” și „amenajări interioare” ce te ajută să instalezi obiceiurile pe care le vrei de multă vreme și nu-ți iese (încă).

Pentru că, așa cum e necesar să sapi în pământ pentru a crește plantele tale preferate, așa e necesar să „sapi” în interiorul tău pentru a instala obiceiurile pe care le dorești.

2 ore în care îți răspunzi la 21 de întrebări – da, ai citit bine și nu e eroare de redactare: 21 de întrebări – prin care descoperi SENSUL sau SEMNIFICAȚIA care te determină să instalezi obiceiul dorit.

Mai mult! Acest proces cu 21 de întrebări îl poți apoi aplica și la alte obiceiuri pe care dorești să le instalezi în Viața ta, dar nu ți-a ieșit (încă). Practic, poți folosi acest proces ori de câte ori dorești și pentru orice obicei dorești.

De ce?

Ca să te asiguri că ai o SEMNIFICAȚIE clară în minte pentru instalarea acelor obiceiuri, ca să te asigură că acele obiceiuri au un ROST și un SENS.

Te invit să petrecem 2 ore JOI, 17 AUGUST, de la 19.00 la 21.00, ca să afli ce poți face cu acele obiceiuri pe care vrei să le instalezi în Viața ta, dar nu ți-a ieșit (încă). Pentru că știu exact, din experiența mea și a oamenilor cu care lucrez în training, coaching și terapie, cum poți instala acele obiceiuri pe care le vrei, dar crezi că nu le poți instala sau nu ai chef sau nu te simți motivat/ă sau ți-e lene sau mai știu eu câte alte motive de acest gen.

Avem 2 ore la dispoziție pentru a trece împreună printr-un proces în care faci în interiorul tău acea conexiune necesară între obiceiurile pe care vrei să le instalezi și capacitatea ta de a le instala.

Cu alte cuvinte, în 2 ore poți crea în interiorul minții tale arhitectura potrivită pentru a instala obiceiul pe care, poate, vrei de muuuuuuultă vreme să-l instalezi și nu ți-a ieșit (încă)!

Evită să disperi! 😊 Nu e un proces care o să te „scoată din minți”, ci e un proces care o să te conecteze cu adevăratele tale motivații pentru care vrei să instalezi anumite obiceiuri în Viața ta.

Pentru că, așa cum obișnuiesc să spun în cartea „Obiective și Obiceiuri”**, motivul pentru care vrei să atingi un obiectiv sau să instalezi un obicei este mai important decât obiectivul sau obiceiul în sine.

Untitled

Ce obții după 2 ore de curs, JOI, 17 AUGUST, de la 19.00 la 21.00?

OBICEIUL pe care vrei să-l instalezi cu adevărat, dar nu ai reușit (încă). Uneori vrem să instalăm un obicei anume și, după o analiză mai atentă, ajungem să dorim cu adevărat obiceiul respectiv sau îl dăm la o parte și alegem un alt obicei;

SEMNIFICAȚIA pentru care vrei să instalezi acel obicei. Repet: semnificația pentru care vrei să atingi un obiectiv sau să instalezi un obicei este mai importantă decât obiectivul sau obiceiul în sine și

PROCESUL prin care poți apoi, singur sau singură, să faci același lucru și cu alte obiceiuri din Viața ta. Ceea ce, trebuie să recunoști, e o treabă! 😊

Onorariul de participare este 300 de lei, dar plătești 150 de lei, preț de vacanță.

Onorariul include participarea la workshop-ul de 2 ore + 6 luni de zile însoțire, cu mine și cu colegii de la workshop, în grupul de WhatsApp „OBICEIURI BUNE”.

Ce facem în acest grup de WhatsApp „OBICEIURI BUNE”? Ne însoțim pentru instalarea acelui obicei pe care vrei de multă vreme să-l instalezi, dar nu-ți iese (încă). Și primești și consultanță din partea mea, în instalarea acelui obicei.

Prea frumos ca să fie adevărat? Nu, realist! Și când spun „realist” mă bazez pe feedback-ul primit de la colegii de la cursul din 2021, colegi cu care încă ne însoțim în grupul „OBICEIURI BUNE”. O parte dintre ei vor fi la workshop-ul de JOI, 17 AUGUST, ca să-ți spună ce beneficii au obținut în cei peste 2 ani de însoțire în acest grup.

Pentru înscrierea la curs, apasă butonul „Vreau să mă înscriu!” și completează formularul de înscriere. Apoi, iau legătura cu tine, îmi trimiți datele de facturare, îți emit factura, o trimit, o plătești, ești înscris/ă la curs și îți trimit link-ul de Zoom în ziua cursului. Simplu, nu?

Foarte important!!! Te invit să vii la întâlnire cu un obicei pe care dorești să-l instalezi în Viața ta, dar nu l-ai instalat încă, din varii motive. Acel obicei va fi „materialul tău de lucru” pentru trecerea prin acest proces.

Cursul se desfășoară live în online, pe platforma Zoom. Link-ul de acces va fi transmis participanților JOI, 17 AUGUST, ora 10.00.

Mulțumesc!

Dacă simți că acest curs este și pentru alte persoane din jurul tău care vor să instaleze obiceiuri productive, dar nu le iese (încă), trimite-le, te rog, acest mesaj! Mulțumesc!

*Obișnuiesc de ceva ani să scriu cuvântul „Viață” cu „V” mare pentru a-mi aduce aminte că Viața merită trăită! Acesta este și motivul pentru care prima dintre cărțile scrise de mine are exact acest titlu: „Viața merită trăită!”. Poți afla detalii despre această carte aici: https://romeocretu.ro/carti/

**Dacă nu ai cartea „Obiective și Obiceiuri”, o poți comanda aici: https://romeocretu.ro/carti/