fbpx
Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Tu ai fost copil în copilăria ta?

Tu ai fost copil în copilăria ta?

  • Conținut testat și validat de

La tabăra de vară „People Mastery Bootcamp”, organizată de prietenul meu Andy Szekely, mi-a venit să adresez următoarea întrebare participanților

„Cine dintre voi a fost copil în copilăria lui?”

Și Orlando Petriceanu a zis că e o întrebare foarte bună. Și mi s-a părut și mie bună. 😊

Dacă ai fost copil în copilăria ta, ești binecuvântat/ă. Dacă nu ai fost copil în copilăria ta, nu e timpul pierdut. Mai ai timp să fii copil în Viața ta, indiferent ce vârstă ai. Evident că pentru aceasta e important să te comporți ca un copil, dar, dacă faci acest lucru doar în anumite arii ale vieții, cred că este în regulă.

De ce? Pentru că, a fi copil, a fi în stare de copil, înseamnă a valoriza jocul, joaca, umorul, flexibilitatea, curiozitatea și alte astfel de aspecte pe care, uneori, ca adulți, le neglijăm.

Evident, întrebarea poate fi adresată și astfel:

„Ai avut copilărie atunci când ai fost copil?”

Și răspunsul poate fi același: dacă ai avut copilărie atunci când ai fost copil, ești binecuvântat/ă. Dacă nu ai avut copilărie atunci când ai fost copil, nu e timpul pierdut. Mai ai timp să fii copil în Viața ta, indiferent ce vârstă ai.

Tu ce faci de ești copil sau creezi copilărie la vârsta pe care o ai? 😊 Întreb pentru că am o curiozitate copilărească de copil. 😊

Mulțumesc!

[maxbutton id=”1″ ]

https://romeocretu.ro/proiecte/

https://romeocretu.ro/carti/

https://www.daruiestepentrueducatie.ro/

https://www.daruiestepentrueducatie.ro/cum-poti-contribui/

http://maximazilei.ro/