Fii liderul tău!

 

„Fii liderul tău!” este proiectul care a apărut ca idee în perioada de pandemie, când mi-am dat seama că o bună perioadă de timp nu mai pot intra în sala de curs și e momentul pentru reconfigurare.

 

Și așa a fost! 5 luni și jumătate nu am văzut sala de curs. ☹ Am desfășurat însă cursurile pe platforma Zoom.

 

Proiectul se desfășoară în grup privat de Facebook pe perioada unui an de zile și cu un număr de aproximativ 50 de participanți.

 

Scopul proiectului este: „Cunoaște-te pe tine pentru a acționa mai bine!”.

 

În mintea mea, cu cât ne cunoaștem mai bine pe noi înșine, cu atât acțiunile noastre sunt mai mult pentru binele nostru suprem și al celor din jurul nostru. Pentru că un nivel mai mare de conștiență, de cunoaștere de sine, generează un nivel mai mare de autenticitate a acțiunilor, de acordare a lor în fluxul universului.

 

Și tot în mintea mea, a te cunoaște pe tine înseamnă a ajunge să contribui nu numai la viața ta, ci și a celor din jurul tău.

 

Proiectul se desfășoară pe perioada unui an de zile, adică 52 de săptămâni. De ce? Pentru că lucrurile trainice se fac în timp și acest lucru poate fi confirmat de fiecare dintre noi pe baza experienței de viață de până acum.

 

Anul este împărțit în 4 etape de 3 luni de zile fiecare.

 

Etapa 1 – Cine ești tu? – Află despre tine din tine!

Etapa 2 – Cum ești văzut? – Află despre tine prin ceilalți!

Etapa 3 – Inspiră-te din jur! – Află cum fac alții!

Etapa 4 – Cine vrei să fii? – Ce alegi în Viață pentru tine?

 

În fiecare săptămână există o MISIUNE ce ne ajută să ne cunoaștem mai bine pe noi înșine. De ce câte o misiune pe săptămână? Din 3 motive:

 

  • Avem timp să răspundem la cel mai potrivit nivel cu putință pentru noi.
  • Mintea noastră are suficient timp să integreze informația.
  • Avem suficient timp să vedem rezultatele pe care le obținem.

 

Stai liniștit/ă! Nu vor fi misiuni imposibile sau jenante, ci misiuni pe măsura posibilităților noastre. 😊

 

Fiecare misiune este lansată pe grup luni, la ora 10.00, pentru săptămâna respectivă. Fiecare misiune este prezentată într-un video scurt.

 

Ce se mai întâmplă?

 

În fiecare zi a săptămânii postez câte o informație scurtă, o maximă, o cugetare, un îndemn care are rolul de a centra atenția pe misiunea respectivă și de a clarifica și mai mult ceea ce intenționăm să facem împreună.

 

Și în fiecare săptămână desfășor – de obicei joi sau vineri seara – un live de 60 de minute aferent misiunii respective. În live prezint câteva informații utile despre scopul misiunii în proiect și de ce e important să o împlinim.

 

În octombrie 2020 creez a doua grupă de proiect, tot în grup privat pe Facebook. Dacă simți că acest proiect este pentru tine, dă-mi de știre la romeo@romeocretu.ro și îți ofer mai multe detalii.

 

Mulțumesc!