fbpx
Sari la conținut

Fii liderul tău!

LEAD YOURSELF TO A BETTER LIFE!

EDIȚIA A 6-A

Fii liderul tau

Din 13 ianuarie 2025, te invit cu drag în proiectul „FII LIDERUL TĂU!” – Ediția a 6-a. Proiectul se desfășoară online în grupul privat de Facebook „Fii liderul tău! – 2025” și pe platforma Zoom.

Claudia Pîrgă este absolventă a primei ediții din proiectul „FII LIDERUL TĂU!”. Înregistrarea este din anul 2021.

DE CE?

Pentru că, înainte de a-i conduce pe alții, e important să trăiești experiența de a te conduce tu, pe tine, în propria ta Viață.

Doar așa ai garanția că vei fi un lider bun pentru tine, pentru alți oameni sau pentru proiectele pe care le desfășori.

SCOPUL PROIECTULUI

Lead Yourself to a Better Life! Mai pe românește 😊, îți dezvolți abilitatea de a te conduce tu, pe tine, către o Viață din ce în ce mai bună pentru tine și pentru cei din jurul tău!

CE OBȚII ÎN ACEST GRUP?

(PRIN INTERMEDIUL CELOR 32 DE MISIUNI ȘI E-MISIUNI SĂPTĂMÂNALE)

Mai multă liniște și claritate în mintea ta, prin reducerea dialogului interior – Dialogul interior este cel mai mare consumator de energie. Dar nu aceasta este problema. Nu cred că cineva dintre noi are vreo problemă în a consuma multă energie pentru a obține rezultate remarcabile.

Problema este atunci când dialogul interior consumă enorm de multă energie și generează rezultate apropiate de zero sau rezultate pe care nu le dorim.

Mai bună cunoaștere de sine ce te ajută să faci alegeri inspirate și să iei decizii relevante – Cu cât ne cunoaștem mai bine pe noi înșine, cu atât alegerile noastre sunt mai inspirate și deciziile mai relevante pentru noi și pentru cei dragi nouă.

Și mai cred că majoritatea oamenilor nu doresc să facă alegeri proaste sau să ia decizii dezastruoase pentru ei și pentru ceilalți. Și totuși, facem acest lucru uneori, câteodată, din când în când… 😊

De ce?

Pentru că nu ne cunoaștem suficient de bine ca să facem cele mai potrivite alegeri și să luăm cele mai potrivite decizii pentru noi și pentru ceilalți. Dar putem schimba, în timp, acest lucru și, astfel, să ne fie mai bine nouă, tuturor.

Creezi o imagine echilibrată despre tine, prin ceea ce afli despre tine și prin ceea ce spun persoanele importante din Viața ta despre tine – Imaginea noastră despre noi înșine este un „amestec interesant” de păreri despre noi, păreri din partea noastră și din partea celorlalți.

Acesta este motivul pentru care, uneori, nu mai știm cine suntem. ☹ Suntem „noi”, cei care credem noi că suntem, sau suntem mai mult din ceea ce cred ceilalți despre noi?

Acesta este motivul pentru care am inclus în acest proiect 8 misiuni săptămânale care te ajută să faci un echilibru între imaginea ta despre tine și imaginea celorlalți despre tine.

De ce?

Pentru a trăi Viața în echilibrul potrivit pentru tine.

Te inspiri din cum fac alții la nivel de excelență anumite lucruri în Viață – În etapa a treia din proiect sunt 8 misiuni prezentate de persoane pe care le consider la nivel de excelență în domeniile în care activează. Sunt persoane pe care le cunosc personal și la care apreciez modul în care se ocupă de anumite arii ale vieții lor.

De aceea le-am invitat în proiect, pentru că pot vorbi din expertiza lor, nu din cărți. Și nu vor vorbi oricum, ci live, în fața ta, pe Zoom. Ca să poți adresa întrebări și să primești răspunsuri pentru ceea ce contează cu adevărat pentru tine.

Îți creezi și trăiești Viața pe care o dorești cu adevărat acolo, în sufletul tău – Fiecare dintre noi își dorește sau „tânjește” după o anumită Viață. Fiecare dintre noi vrea să-și trăiască Viața într-un anumit fel, potrivit pentru el sau pentru ea.

Această Viață pe care ne-o dorim este creația noastră tot timpul, conștient sau inconștient. Ce facem în cea de-a patra etapă a proiectului este să creionăm, fiecare dintre noi, Viața pe care ne-o dorim, luând în calcul ceea ce știm și am aflat despre noi prin intermediul celorlalte 3 etape.

Ca să trăim, cu adevărat, Viața pe care ne-o dorim, evitând astfel să „tânjim” după o Viață care nu este a noastră, adică nu e pentru noi.

DE UNDE ȘTIU CĂ POȚI OBȚINE ACESTE LUCRURI?

Din mesajele primite de la participanții din cele 5 ediții desfășurate până în prezent. 

Mihai Cazan este absolvent al primei ediții din „FII LIDERUL TĂU!”. Înregistrarea este din anul 2022.

CUM OBȚII TOATE ACESTE LUCRURI?

Prin:

32 de MISIUNI săptămânale, structurate în 4 etape a câte 8 săptămâni fiecare;
32 de E-MISIUNI (workshop-uri) săptămânale de 90 de minute fiecare, online, pe Zoom, cu mine și cu invitați speciali;
224 de mesaje zilnice de însoțire în împlinirea misiunilor;
Caietul personalizat „Fii liderul tău!”, creat special pentru acest proiect de LibrArtis. În caiet îți notezi informații relevante și răspunsurile la misiunile din proiect și
Asistență permanentă din partea mea în împlinirea misiunilor săptămânale.

Ce se întâmplă în E-MISIUNILE (workshop-urile) asociate MISIUNILOR? 5 lucruri:

– Ofer informații suplimentare pentru MISIUNEA în curs;
Împărtășim rezultatele obținute în MISIUNEA anterioară, conștientizări și înțelegeri;
Invitații speciali din edițiile anterioare povestesc cum a fost pentru ei MISIUNEA respectivă;
Începem lucrul la MISIUNEA în curs (și continuă participanții după) și
Răspund la întrebări adresate de participanți.

Toate workshop-urile incluse în proiect sunt coordonate de către mine, Romeo Crețu, împreună cu facilitatori care au fost participanți în acest program.

Ce înseamnă „MISIUNE”, în acest proiect?

O MISIUNE este o activitate de realizat, activitate care generează un nivel mai mare de cunoaștere de sine. Unele misiuni sunt de reflectat, altele de practicat, altele de întrebat. Uite 3 exemple de misiuni:

Ce simt că încă nu pot fi, face sau avea în Viața mea și mi-ar fi de folos?

Sună în fiecare zi o persoană care a adus ceva semnificativ în Viața ta și mulțumește-i pentru acest lucru.

Monitorizează! Monitorizează! Monitorizează obiceiurile care îți fac Viața mai frumoasă!

CARE ESTE CALENDARUL PROIECTULUI?

Workshop pregătitor – 2 ore – săptămâna 06 – 10 ianuarie 2025

Etapa 1 – 13 ianuarie – 07 martie 2025

Etapa 2 – 17 martie – 09 mai 2025

Etapa 3 – 26 mai – 18 iulie 2025

Etapa 4 – 15 septembrie – 07 noiembrie 2025

Celebrare – 2 ore – săptămâna 10 – 14 noiembrie 2025

Fiecare MISIUNE este postată în grupul de Facebook „Fii liderul tău!” în ziua de luni, ora 10.00.

E-MISIUNILE (workshop-urile) asociate misiunilor se desfășoară în zilele de marți, de la 19.00 la 20.30. Este posibil ca anumite E-MISIUNI să fie desfășurate în alte zile ale săptămânii, dar vor fi excepții și vor fi anunțate în timp util.

Andreea Cruglic este absolventă a primei ediții din proiectul „FII LIDERUL TĂU!”. Înregistrarea este din anul 2021.

UNDE SE DESFĂȘOARĂ PROIECTUL?

MISIUNILE săptămânale se postează în grupul privat de Facebook „Fii liderul tău! – 2025”.

E-MISIUNILE (workshop-urile) săptămânale se desfășoară online pe platforma Zoom.

La începutul proiectului va fi creat și grupul de WhatsApp „Fii liderul tău! – 2025” pentru a comunica în timp util informațiile și anunțurile relevante.

CARE ESTE NUMĂRUL DE PARTICIPANȚI?

Pentru a permite o interacțiune relevantă pentru toți participanții și pentru a genera rezultate extraordinare pentru fiecare participant, numărul de locuri este de maxim 30. În cadrul E-MISIUNILOR săptămânale, pentru anumite activități, participanții vor fi împărțiți în grupuri mici, moderate de facilitatori care au fost participanți în acest program. 

CÂT COSTĂ ȘI CUM POT PLĂTI?

3.900 de lei, TVA inclus. Iar dacă te înscrii și plătești integral până în data de 30 AUGUST 2024 inclusiv, onorariul este redus cu 900 de lei. Adică plătești 3.000 de lei în loc de 3.900 de lei. 

Plata se face prin transfer bancar, pe baza facturii emise de mine.

Plata se poate realiza și în 2 tranșe, astfel:

2.000 de lei, TVA inclus, până în 10 ianuarie 2025;
1.900 lei, TVA inclus, până în 01 august 2025.

După confirmarea plății, vei fi inclus/ă în grupul privat de Facebook „Fii liderul tău! – 2025”.

Onorariul include:

32 de MISIUNI săptămânale, structurate în 4 etape a câte 8 săptămâni fiecare;
32 de E-MISIUNI (workshop-uri) săptămânale de 90 de minute fiecare, online, pe Zoom, cu mine și cu invitați speciali;
224 de mesaje zilnice de însoțire în împlinirea misiunilor;
Caietul personalizat „Fii liderul tău!”, creat special pentru acest proiect. În caiet îți notezi informații relevante și răspunsurile la misiunile din proiect și
Asistență permanentă din partea mea în împlinirea misiunilor săptămânale.

UNDE MĂ ÎNSCRIU?

Aici te înscrii!

După înscriere, te voi contacta personal să discutăm detaliile colaborării.

REGULILE GRUPULUI DE FACEBOOK „Fii liderul tău! – 2025”

Amabilitatea și politețea sunt încurajate.
Pornim de la ideea că fiecare dintre noi dorește să evolueze ca lider personal. De aceea ne respectăm unii pe ceilalți și strădania fiecăruia dintre noi. Dezbaterile constructive sunt firești.

Respectăm intimitatea fiecărui membru din grup.
A fi parte din acest grup presupune încredere și respect reciproc. Discuțiile animate și autentice din grup pot conține informații sensibile și private. Ce se distribuie în grup rămâne în grup.

Fără promoții și fără spam.
Ne concentrăm pe a deveni lideri personali veritabili. Acesta este scopul pentru care suntem în acest grup. Evităm promovarea personală, conținutul spam și link-urile irelevante pentru tema grupului.

UN ULTIM GÂND DIN PARTEA MEA

Dacă ai citit toate informațiile de mai sus și nu-ți este clar dacă acest proiect este sau nu pentru tine, trimite-mi, te rog, un mesaj la romeo@romeocretu.ro și stabilim o convorbire telefonică în care îți ofer suport să iei decizia potrivită pentru tine.

Stai liniștit/ă! Dacă simt, în cadrul convorbirii telefonice, că acest proiect nu este pentru tine, îți voi spune acest lucru și nu voi încerca să te conving să faci parte din acest proiect.

Prețuiesc onestitatea, integritatea și sinceritatea. Sunt mult mai prețioase decât un proiect!

Mulțumesc!