fbpx
Sari la conținut
Prima pagină » Blog » A apărut cartea OBIECTIVE ȘI OBICEIURI!

A apărut cartea OBIECTIVE ȘI OBICEIURI!

Te anunț cu mare bucurie că a apărut cartea OBIECTIVE ȘI OBICEIURI!

Ceea ce vezi în fotografie sunt primele 100 de exemplare care au venit de la editură și sunt deja în drum spre cititori.

Următoarele exemplare ajung la finalul acestei săptămâni de la editură. Până pe 24 iulie voi fi plecat în Bootcamp împreună cu Andy Szekely și echipa de traineri și facilitatori, la Self Mastery Bootcamp. 

Toate comenzile pe care le primesc in această perioadă pe adresa de e-mail romeo@romeocretu.ro le onorez cu cea mai mare plăcere începând cu 24 iulie când mă întorc în București.

Câteva detalii despre carte.

OBIECTIVE ȘI OBICEIURI prezintă 10 + 1 idei despre cum instalezi obiceiuri constructive prin care atingi obiective sănătoase și obții rezultate de durată.

Ideea centrală a cărții este „Obiectivul este rezultatul obiceiului”. Pentru că fiecare obiectiv pe care dorim să îl atingem în viitor este rezultatul obiceiurilor pe care le rulăm în prezent. Și pentru că „jocul” nu mai e la nivel de obiective, ci la nivel de obiceiuri. Nu mai e la nivel de ce vreau să fie, ci la nivel de ce fac acum, aici, în prezent.

De ce? Pentru că ești la fel de bun ca practica ta!

Este o carte care s-a scris aproape singură și cuprinde esența a ceea ce am reușit să înțeleg în online casinos list ultimii ani despre cum putem instala obiceiuri constructive pentru a atinge obiective sănătoase.

Cartea va fi prezentă din toamnă și în librării. Până atunci o distribui personal.

Cartea este 25 de lei și se poate comanda direct de la mine pe adresa romeo@romeocretu.ro.

Bineînțeles, după ce citești cartea, aștept impresii de la tine. Și aștept impresii mai ales după ce vezi cum anume funcționează ideile din carte pentru tine. În acest mod, putem contribui împreună la ediția a doua a cărții, revizuită și adăugită. Pentru că orice lucru pe această lume este perfect și perfectibil în același timp.

Să ne auzim și să ne vedem cu  bine!

Romeo