fbpx
Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Păreri despre cartea OBIECTIVE ȘI OBICEIURI

Păreri despre cartea OBIECTIVE ȘI OBICEIURI

A trecut o săptămână de când primele 100 de exemplare din cartea OBIECTIVE ȘI OBICEIURI au ajuns la cititori. Printre primii cititori sunt și manageri care au comandat câte o carte pentru fiecare om din echipă. Și sunt și cititori care au comandat mai multe exemplare pentru a le face cadou prietenilor. Fiecare exemplar de carte distribuit a fost însoțit de câte un autograf. Urmează să expediez celelalte exemplare tipărite după 24 iulie când mă întorc în București.

De unde mă întorc?

De la Fundățica, unde împreună cu Andy Szekely și echipa de traineri și facilitatori sunt trainer în programul Self Mastery Bootcamp. Un program de 8 zile în care oferim suport oamenilor să își identifice misiunea personală, valorile după care se ghidează în viață și planul de acțiune pentru implementarea misiunii personale.

Între timp am primit câteva păreri de la cei care au citit cartea OBIECTIVE ȘI OBICEIURI. Le mulțumesc din plin pentru informațiile trimise!

Unii au apreciat stilul aerisit și ușurința cu care se citește cartea.

Alții au apreciat maximele de la fiecare capitol (maxime care mi-au venit în minte în timp ce scriam cartea).

Câțiva au apreciat faptul că informațiile sunt clare, concise și foarte bine structurate.

Cei mai mulți au apreciat metafora de la final despre modul în care mintea și corpul nostru pot lucra împreună pentru a obține ceea ce ne dorim.

Și câteva persoane au spus că abia așteaptă să pună în practică informațiile din carte prin instalarea obiceiurilor sănătoase.

Dar cel mai mult m-a uimit faptul că mulți cititori au apreciat schema și explicațiile despre cum ne putem schimba reacțiile în diverse situații de viață. Acum, dacă stau să mă gândesc mai bine, e firesc, având în vedere că de multe ori nu situația în sine ne creează probleme, ci reacțiile pe care le declanșăm în relație cu situația respectivă.

M-am bucurat! Pentru că este o carte în care am casino usa mare încredere că îi poate ajuta pe oameni să își stabilească obiective îndrăznețe și apoi să își mute atenția pe obiceiuri.

De ce?

Pentru că

Viitorul este al obiectivelor. Prezentul este al obiceiurilor.

Și pentru că

Obiectivele îți arată încotro mergi. Obiceiurile îți arată pe unde calci.

Cu alte cuvinte,

Creează-ți viitorul prin obiective și bucură-te de prezent prin obiceiuri!

Stabilește ceea ce vrei și apoi mută-ți atenția în aici și acum, pe ceea ce poți face în prezent.

Între timp, până pe 24 iulie poți să comanzi cartea OBIECTIVE ȘI OBICEIURI trimițând un e-mail la romeo@romeocretu.ro. Îți voi oferi atunci detalii despre onorarea comenzii.

Așa cum am procedat până acum, fiecare exemplar de carte trimis va conține un autograf pentru că așa mi se pare firesc.