fbpx
Sari la conținut
Prima pagină » Blog » 3 motive pentru a cumpăra o carte

3 motive pentru a cumpăra o carte

  • Conținut testat și validat de

Unii oameni cumpără cărți pentru a le citi. Alții le cumpără pentru a se inspira din ele și a pune în practică anumite idei. Alții cumpără cărți pentru a le dărui, cu încrederea că astfel schimbă viața unui om.

Eu, Romeo Crețu, autorul cărții „Obiective și Obiceiuri”, te invit să cumperi una sau mai multe cărți pentru toate cele 3 motive.

Pentru că „Obiective și Obiceiuri” este o carte care se citește ușor. Am scris-o ca și cum aș fi ținut un curs (și dacă ai fost la cursurile mele știi că împletesc frumos ideile cu momente de respiro, adică cu glume, povestioare tematice și bancuri care ajută la învățare).

Și pentru că „Obiective și Obiceiuri” are 10 + 1 idei foarte faine despre mecanica obiceiurilor, adică despre cum instalăm obiceiuri constructive în viețile noastre. Am citit-o și eu după ce am scris-o și mi s-a părut foarte faină!

Și cel mai mult pentru că la fiecare 5 cărți cumpărate dăruiesc 1 carte unui licean în cadrul proiectului „Dăruiește pentru Educație!” www.daruiestepentrueducatie.ro.

Mai mult! Poate fi „mai mult” după „cel mai mult”? Da, poate fi! Pentru că toate veniturile încasate din vânzarea acestei cărți se duc direct în proiectul „Dăruiește pentru Educație!”, asigurând astfel cheltuielile necesare proiectului.

O carte, trei motive pentru a o cumpăra! Pentru că în acest mod nu o cumperi doar pentru tine, ci și pentru miile de liceeni care visează la o viață bună.

Ai fost și tu licean și ai observat că perioada liceului este perioada visurilor, etapa din viață în care te întrebi ce să faci cu tine și cu viața ta. Este perioada în care ideile prind viață și contur pentru a fi materializate mai târziu.

Așadar, dacă vrei să cumperi „Obiective și Obiceiuri” pentru a o citi sau pentru a folosi ideile din ea sau pentru a contribui, o poți comanda pe site-ul meu accesând link-ul http://romeocretu.ro/media/carti-si-cd-uri/.

De ce doar aici?

Pentru că am ales să nu o listez în librării (cu excepția librăriei online libris.ro). Și a fost o idee bună.

De ce?

Pentru că listarea cărții în librării presupune ca cea mai mare parte a încasărilor să fie reținute de librării. Ori în acest mod, proiectul „Dăruiește pentru Educație!” nu ar mai fi fost posibil pentru că nu ar mai fi avut din ce să se susțină.

Nu o să îți spun că stocul se epuizează repede pentru că oricât de repede s-ar epuiza, tipografia tipărește repede!

Nu o să îți spun că îți ofer cartea cu reducere pentru că astfel nu aș mai putea susține proiectul „Dăruiește pentru Educație!”. În plus, prețul de 25 de lei este un preț decent pentru o carte foarte bună.

Și nu o să îți spun că pe lângă carte îți ofer și alte bonusuri pentru că nu am în intenție să fac acest lucru (din același motiv ca mai sus).

O să îți spun doar că până acum au fost dăruite 816 cărți în licee (27 de clase), însoțite și de 3 ore de curs pentru fiecare clasă de liceu (cursurile sunt susținute de mine). Și alte 500 de cărți așteaptă să fie dăruite în Sezonul 2 al proiectului „Dăruiește pentru Educație!”, sezon care începe în septembrie 2018.

Și o să îți spun că cei care au citit cartea mi-au trimis recenzii foarte bune, apreciind cartea ca fiind ușor de citit și de înțeles, provocatoare, incitantă și motivantă!

Și ultimul lucru pe care ți-l spun este că această carte îți facilitează accesul în grupul de facebook „Obiective și Obiceiuri” în care ofer recomandări și consultanță gratuită tuturor celor care instalează obiceuri constructive în viețile lor.

De ce toate acestea? Pentru că în prezent cheia este la nivel de obiceiuri. Cei mai mulți oameni știu să își stabilească obiective ambițioase, dar nu neapărat știu cum să le urmeze. Sau, cum mai obișnuiesc să spun pe la cursuri: „Obiectivele îți arată încotro să mergi. Obiceiurile îți arată pe unde să calci.”

Repet și cu asta închei: indiferent din ce motive dorești să achiziționezi această carte sau să o oferi cadou cuiva drag sau direct unui licean, o poți comanda aici http://romeocretu.ro/media/carti-si-cd-uri/.

Iar dacă vrei să afli mai multe despre proiectul „Dăruiește pentru Educație!” sau vrei să devii unul dintre Dăruitori, te invit să accesezi site-ul www.daruiestepentrueducatie.ro.

 

Obiceiuri faine să ai!

Romeo