fbpx
Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Arheologie de familie – Partea III – Evită să te judeci sau să te învinovățești. Nu ajută!

Arheologie de familie – Partea III – Evită să te judeci sau să te învinovățești. Nu ajută!

  • Conținut testat și validat de

 

După ce observăm ceva vreme părțile din mintea noastră și ne „prindem” de „jocul” pe care îl fac acolo, în capul nostru, e posibil să ne apuce disperarea. Pentru că știam că avem multe gânduri, dar nici chiar atât de multe! Și nu numai că avem multe, dar vin încontinuu.

 

Ei bine, aceasta este mintea noastră! Până în momentul în care, prin practică de zi cu zi, ajungem să mai reducem din fluxul gândurilor, mintea noastră este un generator continuu de gânduri. Și, mai mult, are putere asupra noastră.

 

Așa că, evită să te judeci. Evită să te critici. Evită să te învinovățești. Evită să te cerți. Nu ajută! Lucrurile sunt așa cum sunt, fie că ne place, fie că nu. De aceea este important să fim blânzi cu noi pentru că toți ne străduim să ne creăm o Viață mai frumoasă.

 

Iar dacă vrei să afli mai multe despre vinovăție și despre a fi blând cu tine, te invit să citești „Ideea 10 din 10 + 1 – Blândețe în loc de vinovăție și rușine” din cartea „Obiective și Obiceiuri”. Dacă nu ai cartea, o poți comanda aici.

 

Cel mai potrivit în astfel de momente este să ne concentrăm pe ceea ce putem face. Și avem ce face, după cum o să vezi în partea a patra a miniseriei „Arheologie de familie”. Deocamdată te las în continuare să reflectezi la această idee: Evită să te judeci sau să te învinovățești. Nu ajută!

 

Și după ce citești aceste rânduri, te poți abona la newsletter-ul „O idee de la Romeo” pentru a afla, în timp, și alte informații utile pentru tine.

 

Și bineînțeles că te poți abona la canalul meu de YouTube pentru a vedea întreaga serie „Arheologie de familie”.

 

Revin cu următorul episod în 2 zile. Și adu-ți aminte: Nu ajută să te judeci sau să te invinovățești!

 

[maxbutton id=”1″ url=”https://romeocretu.ro/formular-newsletter” ]