fbpx
Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Arheologie de familie – Partea VI – Când îl visezi pe Dumnezeu!

Arheologie de familie – Partea VI – Când îl visezi pe Dumnezeu!

  • Conținut testat și validat de

 

Când îl visezi pe Dumnezeu așa cum l-a visat doamna din povestioara cu tâlc – vezi video -, nu ești așa mirat/ă pentru că ți se pare firesc să îl vezi pe Dumnezeu și chiar să vorbești cu El.

 

De ce am ales această povestioară la finalul miniseriei „Arheologie de familie”? Dintr-un motiv foarte simplu. Pentru că tot ceea ce am „plantat” în aceste episoade sunt semințe. Semințe care pot crește în sol fertil și ne pot oferi frumuseți nebănuite.

 

Dar cel mai mult și mai mult ne pot oferi acea zonă de echilibru despre care vorbesc la începutul episodului de astăzi. Acea zonă de echilibru care ne permite să fim verticali, conectați cu noi și cu Universul, centrați în propria noastră ființă. Și nu e de ici, de colea, să obții așa ceva într-o Viață de om!

 

Iar dacă mai ai nevoie de „semințe”, îți recomand prima carte de dezvoltare personală pe care am scris-o în această Viață. Carte care a ajuns la a treia ediție, cea mai frumoasă ediție de până acum. Carte care te ajută să-ți clarifici ceea ce dorești să obții în Viață. Se numește „Viața merită trăită!” pentru că Viața chiar merită trăită pentru că noi – fiecare dintre noi – suntem Viața care curge prin noi. Dacă nu ai cartea, o poți comanda aici.

 

Și mai am o surpriză pentru tine! Miniseria „Arheologie de familie” mai are un episod! Filmat, de data aceasta, în 2020. Ți-l prezint în 3 zile.

 

Până atunci, te poți abona la newsletter-ul „O idee de la Romeo” pentru a afla, în timp, și alte informații utile pentru tine. Pentru că intenția mea este ca săptămânal să vin către tine cu o idee faină, de aplicat imediat, idee care îți poate schimba Viața cu adevărat. Nu mă crede pe cuvânt! Vezi cum va fi pentru tine!

 

Bineînțeles că te poți abona și la canalul meu de YouTube pentru a vedea și alte secvențe video care sunt de interes pentru tine.

 

Revin în 3 zile cu ultimul episod din miniseria „Arheologie de familie”.

 

[maxbutton id=”1″ url=”https://romeocretu.ro/formular-newsletter” ]