fbpx
Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Arheologie de familie – Partea VII (și ultima) – Concluzii

Arheologie de familie – Partea VII (și ultima) – Concluzii

  • Conținut testat și validat de

 

Miniseria „Arheologie de familie” a ajuns la final. Acesta este ultimul episod, filmat cu câteva zile în urmă, la 3 ani după înregistrarea cursului din care am construit această miniserie.

 

Nădăjduiesc faptul că ți-a fost și îți este de folos! Altfel nu avea niciun rost să creez miniseria și să o și postez.

 

Concluzia finală este cea de pe tricou și anume:

 

Când învățăm să dăm la o parte, în ritmul nostru, părțile pe care mintea le-a creat pentru diverse persoane din Viața noastră, devenim cu adevărat liderii noștri.

 

Ce înseamnă acest lucru?

 

Din perspectiva mea, a fi liderul tău înseamnă a te conduce pe tine în propria ta Viață.

 

Dincolo de ceea ce ți-au spus ceilalți sau încearcă să-ți spună. Să simți că te conduci cu adevărat pe tine, în fiecare zi a vieții tale.

 

Cu alte cuvinte, așa cum spun și la finalul secvenței video, să poți pune mâna la inimă și să poți spune „Am o Viață frumoasă!” sau „Am o Viață împlinită!”. Pentru că, dincolo de ceea ce facem și ce avem, asta contează cel mai mult: să ne simțim bine în propria noastră Viață. Aceasta este miza.

 

Miniseria „Arheologie de familie” s-a încheiat.

 

Dar te poți abona în continuare la newsletter-ul „O idee de la Romeo” pentru a afla, în timp, și alte informații utile pentru tine. Pentru că intenția mea este ca săptămânal să vin către tine cu o idee faină, de aplicat imediat, idee care îți poate schimba Viața cu adevărat. Nu mă crede pe cuvânt! Vezi cum va fi pentru tine!

 

Bineînțeles că te poți abona și la canalul meu de YouTube pentru a vedea și alte secvențe video care sunt de interes pentru tine.

 

Îți mulțumesc pentru că ai fost alături de mine în acest proiect și onorez străduința ta de a deveni, cu adevărat, liderul tău! Recunoștință!

 

[maxbutton id=”1″ url=”https://romeocretu.ro/formular-newsletter” ]